Ukrajna nem állít elő semmit, ezért nincs jövője, Oroszországnak pedig van – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Rosszija 1 televízió vasárnap sugárzott Moszkva. Kreml. Putyin című műsorában.

Putyin: Ukrajnának nincs jövője, Oroszországnak van
Fotó: Youtube

"Elapadt mindenük, nincsen saját bázisuk. Ha nincs saját bázisuk, nincs saját ideológiájuk, nincs saját iparuk, nincs saját pénzük, nincs semmijük, akkor nincs jövőjük. Nekünk azonban van"

- mondta Putyin azon a beszélgetésen, amelyet pénteken folytatott katonákkal a Kremlben, az Oroszország Hőse-kitüntetések ünnepélyes átadását követően.

"Az önök harci teljesítményétől nagyon sok minden függ, vagyis Oroszország jövője, ez nyilvánvaló"

- jelentette ki Putyin a jelenlevőknek.

Úgy vélekedett, hogy az ukrán hatóságok arcátlanságot követtek el azzal, hogy nem sorolták az oroszokat az ország őshonos nemzetei közé a vonatkozó törvényben.

"Mi soha ilyet nem teszünk. Ha nem kezdik el elpusztítani az oroszokat a történelmi területeinken, nem kezdik el elűzni onnan az embereket, ha nem nyilvánítják az oroszokat nem őshonos nemzetnek Ukrajnában... teljesen megőrültek"

- fogalmazott Putyin.

Putyin az ünnepségen, amelyre mintegy 200 embert, többségükben katonákat hívtak meg a Kremlbe, ígéretet tett arra, hogy el fog látogatni Oroszország új – Ukrajnától elcsatolt – régióiba.

Szergej Lavrov külügyminiszter online üzenetet intézett a gázai övezeti háború ügyében folyó dohai fórumhoz. Ebben kijelentette: "Már látható az Egyesült Államok Ukrajna által Oroszország ellen indított háborújának végeredménye. Említés történt itt a NATO bővítéséről, de a fő eredmény számunkra és egyébként mások számára is, akik ezt csak később fogják látni, hogy Oroszország máris sokkal erősebb, mint amilyen a háború előtt volt".

Lavrov szerint ugyanez történt, amikor Napóleon "szinte egész Európát összegyűjtötte, hogy megtámadja Oroszországot", és amikor Adolf Hitler másfél évszázaddal később ugyanezt tette.

"Oroszország mindkét háború után erősebb lett"

- hangsúlyozta a miniszter.

Forrás: MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ábel
Megvan az új Hitler! Mintha őt hallanám Németország fényes jövőjéről. Ő is Ukrajnát akarta elpusztítani.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ábel
Megvan az új Hitler! Mintha őt hallanám Németország fényes jövőjéről. Ő is Ukrajnát akarta elpusztítani.
Qqberci
Oroszország egyelőre romokat és halottakat "állít elő"...
Eladott Ország
Zelenszkij egy ilyen szelfit szeretne csinálni: Basszus, csak fel ne keljen, mint Drakula, mert úgy néz ki, mint egy kib@szott vámpír.
uploads.disquscdn.com/images/589fc8640f836836cc78b241a7a9e5381edcb13d34de9cfef3a3143031f202c5.jpg?w=800&h=593
Mindig lesz egy Zorro. Putyin élt, Putyin él, Putyin meg fog dögleni! Путин жил, Путин жив, Путин умрет! (Putin zhil, Putin zhiv, Putin umret!) ( Putyin fején „Z” vágás)
uploads.disquscdn.com/images/dd558a6fd80dae3108f18cf9f170904db032060d6fe4c6a752a87a17ec63d980.jpg?w=800&h=427
Szeretném jókivánságomat küldeni az oroszoknak ezzel a képpel: ( orosz-angol tank)
uploads.disquscdn.com/images/a68a5f7088632adcaea63a65349e0cd086319683e9f41659b46f6fee528c3397.png?w=800&h=435
rücsü41
Putyin érvelésében az a félrevezető, hogy úgy csinál mintha Ukrajna lenne az agresszor, és nem Oroszországot bélyegezték meg az előző jelzővel nem csak a környékén levő államok, hanem a nemzetközi szervezetek is.Az agresszornak semmiféle jogos igényét nem szabad és kell kielégíteni, mert az oroszok ukrajnai semmibevételének nem a háború a megoldása, hanem a tárgyalások.Az hogy most nincs semmije sem az a háború eredménye amiért ő a felelős, és ezt a felelősséget semmiképpen nem fog sikerülni másra hárítani.A cikk utolsó részében foglalt Lavrov nyilatkozatra meg az a véleményem, hogy ha az oroszok a Napóleon elleni háborúból és a németek elleni II.világháborúból csak megerősödve jöttek ki, és ez a szabály érvényesül majd ebben a háborúban is , akkor csak örülniük kellene ennek a háborúnak, hiszen a szabály szerint Oroszország meg fog erősödni, csak az a kérdés, hogy mikor.
Béla333
"Lavrov szerint ugyanez történt, amikor Napóleon "szinte egész Európát összegyűjtötte, hogy megtámadja Oroszországot", és amikor Adolf Hitler másfél évszázaddal később ugyanezt tette.
"Oroszország mindkét háború után erősebb lett" - hangsúlyozta a miniszter."

Csúsztat és hazudik a Tarajos haverja, hiszen most nem más támadta meg az oroszokat, hanem éppen ellenkezőleg: az oroszok támadták és öldökölnek egy szomszédjuknál!
Cherry
Retkes gyilkos neked sincs jövőd, szemét patkány !
Cherry
@Pegero: Neked még vérnyomásod sincs söpredék arab
jáger laszló
Én inkább úgy mondanám,hogy a mai Ukrajna jövője kétséges!
csak ennyi barátilag
J.L.
justhpeter
Isten bizony nem értem Putyint. Az még rendben van, hogy ugyanabból az alomból - régi, kipróbált elvtársak köre - származik mint Orbán és semmivel sem értelmesebb.
Azt mondja: Ukrajna nem állít elő semmit és nincs jövője. Feltételezve, de nem megengedve fogadjuk el, hogy ez igaz.
Adódik a kérdés, miszerint egy legalább kettőig elszámolni tudó országvezető minek akar megszerezni egy olyan országot, amelyik nem állít elő semmit és nincs is jövője, ráadásul az egyharmadnyi orosz népességnek megfelelő ukránokat is a Nagy Oroszországnak kellene eltartani.
Nos, ha átvennénk Putyin primitív logikáját, akkor minimum 200 évet kellene visszamennünk és bizony sokáig tartana még a bárgyú orbáni szintet is elérnünk.
Csizmás Kond
@Horizont: nézzünk magunkba ???,,,neked könnyű mert csak befényképezel a lábadközé de én azt hogy csinálnám ?
Yoda69
Es milyen jovoje van a ruszkiknak? Allando fenyegetettsegben es terrorban elni? Mert a diktatura ezt hozza magaval.
Ha legyurik Ukrajnat mi fog valtozni? Egybol elkezdik keresni a kovetkezo potencalis celpontokat. Moldova, Georgia esetleg Magyarorszag? Vagy ezeket az orszagot csatlosokka tenni, ruszki babkormannyal az elen? Kinek jo ez?
Remeljuk Ukrajna kitart, e ruszkikat pedig egeszen addig el ell szigetelni a nyugati vilagtol, amig levaltjak putyint, es egy demokratikus vezetest valasztanak az orszag elere.
izéke
Putyin elfelejti,hogy Napóleont is inkább az orosz tél verte meg,a második vh-ban pedig ha a szövetségesek nem nyitnak második frontot és nem nyomják a hadianyagot a ruszkiknak,most bizony sokkal kisebb lenne putyinland,ha ugyan lenne...
Dr. Proktor
A muzsikoknak és a jobbágyoknak elmebeteg falloszok kellenek vezetőknek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.