Az ukrán kormány számít a pénzre a 2024-es költségvetésében, és „pusztító következményekre” figyelmeztetett, ha nem kapja meg a támogatást – mondta Dmitro Kuleba külügyminiszter hétfőn újságíróknak az európai kollégáival Brüsszelben tartandó találkozója előtt. Az FT szerint Kijev brüsszeli támogatói azzal akarják megédesíteni az üzletet Budapest számára, hogy felszabadítják azokat az uniós költségvetési forrásokat, amelyeket Magyarország jogállamisági mulasztásai miatt befagyasztottak. Az alternatíva az, hogy a többi 26 tag egyesítse a forrásokat – írta a lap a tárgyalásokat ismerő emberekre hivatkozva az egyik forrás által „B-tervnek” nevezett elképzelésről. A diplomaták négyszemközt tárgyalnak egy ilyen lépés „megvalósíthatóságáról és technikai részleteiről”.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
A magyaroknak fenntartott pénzt mint a magyarok hozzájárulását kell elküldeni Ukrajnának,orbánt had üsse meg a guta :))))))))))))))))))))
Csak Norisz és senki más
...ugyanis ha rajtunk keresztül jön, elakad! Nem halad tovább...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.