Előre kiválasztották, előmoderálták és közzétették őket, hogy táplálják a Telegram csatornákat és a független médiát - mondta egy forrás, aki részt vett az előkészítésben. A kritikus témákat nagy betűkkel jelenítik meg a stúdió képernyőjén, amivel a teljes szólásszabadság benyomását keltik az előadás során. Ám Putyin nem veszi figyelembe ezeket a kérdéseket és nem válaszol rájuk, vagy eltereli a témát. A valóban éles témákat egyszerűen nem érintette. Ilyen a mozgósított katonák családtagjainak tiltakozása, akiknek férjei-fiai-apái már több mint egy éve váltás és rotáció nélkül állnak a fronton. A Putyin számára intoleráns témák közöl Alekszej Navalnij politikus bebörtönzése, Jevgenyij Prigozsin lázadása és halála, a média cenzúrája és a háborúellenes aktivisták üldözése. sem kapott szerepet.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezt már a Hitler és a Castro is behozta a köztudatba! Mi több, azok az öntömjénezést már akkor sokkal hosszabban is elő tudták adni! És sokkal kevesebb háttérelektronika mellett!
izéke
orbánnál hasonlóan kényes kérdések még említés szintjén sincsenek...ellenzéki újságíró a közelébe se mehet,nemhogy kérdést tegyen fel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.