Elon Musk lett a világ leggazdagabb embere az idén, vagyona 92 milliárd dollárral 229 milliárd dollárra gyarapodott a Bloomberg Billionaires Index szerint.

Kiderült, ki a világ leggazdagabb embere az idén – kitalálja, ki az?
Fotó: Pixabay

Senki sem járt jobban, mint Elon Musk, aki visszaszerezte a világ leggazdagabb embere címet Bernard Arnault francia luxusmágnástól. A Tesla Inc. vezérigazgatója 92 milliárd dollárral lett gazdagabb az év eleje óta részvényeinek pénteki tőzsdezáráskor elért árfolyama alapján. Elon Musk tavaly 138 milliárd dollárt veszített.

A második helyre csúszott vissza a tavalyi listavezető francia Bernard Arnault, az LVMH cégcsoport (Louis Vuitton Moet Hennessy) elnöke, akinek a vagyona 17 milliárd dollárral, 179 milliárd dollárra emelkedett.

Az Amazon.com Inc. alapítója, Jeff Bezos idén 69,9 milliárd dollárral, 177 milliárd dollárra növelte vagyonát, ami a harmadik helyre volt elég.

A szupergazdagok listáján a negyedik Bill Gates, a Microsoft alapítója 141 milliárd dollárral, ami 31,5 milliárd dollárral több a tavalyinál.

A Microsoft ex-vezérigazgatója, Steve Ballmer az ötödik a listán, vagyona 45 milliárd dollárral, 131 milliárd dollárra nőtt.

A leggazdagabbak 500-as listájának sereghajtója a svájci Thomas Straumann, az egészségügy területén tevékenykedő üzletember vagyona egy év alatt 1,37 milliárd dollárral, 5,55 milliárd dollárra emelkedett.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ezodabasz
@Maccska: ma, 13:37 Bővítette a szótárad a fidess-propaganda a fideSS-konda iskolában? Az új szlogen a "proli"? A régi lemez lejárt már? Soros, Gyurcsány, libsi, komcsi...Örökzöld dallamok:)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yeromos
Retteghetnek, mert jön lölö és andi duet és le taszítja őket a trónról.
Yeromos
@Maccska: A magyar prolik a lopásból, korrupcióból eredö gazdagodást viselik nehezen. Nezen viselik, hogy ezeknek a mocskoknak és tetestársaik kezébe került az ország vagyona, És bíznak bene, hogy hasonló sorrsra jutnak mint hazád Románia egykori vezetője.
.
Peller Anikó
@Macska: Igazad van hülyegyerek. Javasolnám, hogy a viszkist kárpótolni kellene a megpróbáltatásaiért, lehetne például életjáradék, megköszönve, hogy felrövidítette a bankokat és lehetne neki utalni egy kosutdíjat is. Mert ezek a balfasz magyarok nem értékelték a bankrablást, pedig mára az a kormány zoo legfőbb ars poetikája lett.

Egyébként te nem vagy proli? De akkor miért ilyen aljas propagandista kommenteléssel keresed a betevődet? Te benne vagy az első 1000 gyengeelméjűben?

Vagy csak a másodikban.
CsipkeRózsa
Nem kellett kitalálnunk, a cikk azzal a névvel kezdődik.
Clavigo
Néééézd máá' ,Andy..! Jövöre ennél a csávónál is okosabb leszek( csak tudnám,,ki a rosseb ez?? ) ,nem csak a Zukkenbergnél... Bírod. azt a kőbuta arcomat ,Andy ?
Ezodabasz
@Maccska: ma, 13:37 Bővítette a szótárad a fidess-propaganda a fideSS-konda iskolában? Az új szlogen a "proli"? A régi lemez lejárt már? Soros, Gyurcsány, libsi, komcsi...Örökzöld dallamok:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.