A svéd külügyminiszter pedig arról beszélt, hogy Magyarország nem tartja be az ígéretét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Úgy ám! Sőt még előtte sem! Ezekkel tárgyalni? Inkább osszátok orbánnak, kövérnek a virtuális pofonokat. Jó sokat (és sokan)!
colibri
Úgy ám! Sőt még előtte sem! Ezekkel tárgyalni? Inkább osszátok orbánnak, kövérnek a virtuális pofonokat. Jó sokat (és sokan)!
division
@KisTehen: Neked mindenki libsi akinek véleménye van? Egyébként ismersz bármilyen másik szót is a magyar nyelvből? Na de tudod mit? Meséld el nekem, hogy Mészáros csóró gázszerelő hogyan tudott önerőből 2010 után alig 4 éven belül milliárdossá válni, amikor még egy szereléshez is előre kérte a pénzt hogy anyagot tudjon venni, persze ne olyan Orbán féle kitérő válaszokkal, hanem konkrétan, tényekkel alátámasztva. Engem mindig is érdekeltek az ilyen sikertörténetek, de eddig még senki nem tudott válaszolni rá. Hátha neked sikerül, úgyis itt véded őket naponta reggeltől estig, csak tudhatsz akkor valamit.
division
@colibri: Nem csak virtuálisan kellene.
RonaGyuri
lopni, csalni és hazudni ez az amiben jók!!! =))
szegény hazám
Hogy ez a köteles laca mekkora marha... Még a kicsi tehénnél is nagyobb, pedig az nem semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.