A PÁRT KÖZPONTI NAPILAPJA REMÉNYKEDIK!!! =)) A baloldali lap szerint az ukrajnai és a gázai események együttesen az oroszok malmára hajtják a vizet. Oroszország célja, hogy felbontsa a második világháború után kialakult pénzügyi rendszert, megszüntesse az Egyesült Államok ebből fakadó hatalmát, és új világrendet alakítson ki. Az események jelenlegi dinamikája az oroszok malmára hajtja a vizet.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Nem vagyok benne biztos, hogy nem erős fikció

Mi lenne a helyzet, ha nem, vagy nem csak elmeállapota lenne az oka Orbán viselkedésének, ahogy a minap fogalmaztak: hozzá képest az elefánt a porcelán-boltban az óvatosság non plus ultrája

Az kétségtelen tény, hogy nagyon élvezik, hogy komoly emberek találgatják, hogy mit akar, miközben nagyon valószínű, hogy még csak nem is érti/érzékeli a valós helyzetet!
Munkahipotézisként azonban tegyük fel, hogy belegondolt. Mire számít? Úgy értem a Trump visszatérése körüli csalóka vágyain túl. Az egy dolog, hogy a visszatérés se, biztos, de az US államapparátus teljes lecserélése még tőle is vad elképzelés! =))
Azonban a másik barátja már egy másik tészta!! Putyinról minden ocsmányság elképzelhető; bármit megtehet és meg is tesz!
izéke
@RonaGyuri: még az is lehet hogy az USA új elnöke putyin lesz :)))))) ha már Alaszkát is " visszakövetelik "
Pusztai
Új gazdasági világrendet akar egy olyan ország aminek gazdasága Olaszo, Spanyolo, méretű, fejlettsége meg sehol, nyugati technológiával él, gazdaságát csak a természeti kincseinek eladása hajtja??
Egyetlen pont amiben világhatalom: atomerő.
Nu de erről is borzalmak keringenek: felét ellopták,- 30 éve tele volt a világ sajtója nukleáris anyagok eladásával, - maradék felét megette a rozsda, szétrohadt és amit működőnek gondolnak, az sem biztos működik, lehet hogy hulladék.
És erre ugrik a nép ahhelyett hogy kiröhögné, tényeket mondanának inkább fagyöngyöt morzsolnak???
RonaGyuri
@KisTehen: az az erős fikció, hogy Orbán - s a mutatottak alapján te is - csak értelmezési gondokkal küzdene!! =))
simmering73
Végre egy jót nevettem így vasárnap reggel.
simmering73
@KisTehen: Ne égesd már magad még vasárnap is. Nem elég, hogy hétfőtől szombatig hülyének néz itt mindenki téged?
kereső
És ebben a "régi/új" világrendben visszaáll a nagy szu-és érdekszférája közép-kelet európában.Sót, kiterjed teljes Európára-és "kérjük vissza Alaszkát", de iziben( a hülye trump meg nagy csinnadatrával vissza is adja)- mert oroszországnak az atlanti-és a csendes óceán között kell elterülnie.
izéke
@kereső: az kevés,az egész bolygó legyen az oroszoké,csupán egy putyini rendelet kell hozzá :)))
Alfa
a nyilas-kommunista-fasiszta-bérkeresztények,a terrorista orosz-putyin barátok-hívek összeröffentek @Maccska: @Őrnagy: @KisTehen: és a többi ...
Csizmás Kond
Amikor azzal próbáltak érzékenyíteni, hogy az amerikai pénzes zsidók, a bildenbergek, a világ rejtett háttérhatalma stb megegyezett egy új világrendben vagyis a világ új érdekszféránkénti felosztásában akkor a baloldal teleköpködte az egész propellert, hogy nem igaz...
kereső
@izéke: Igazad lehet. kell az "éllettér" az orosz náciknak, hitler is erről ábrándozott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.