Moszkva magyarázatot követel a német hatóságoktól német tisztek beszélgetése kapcsán, akik a Krím- félszigetet az orosz szárazfölddel összekötő Kercsi-híd esetleges felrobbantásáról tárgyaltak. A magyarázat megtagadása egyenlő a beismeréssel – jelentette ki pénteken Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője.

Ezt megelőzően az RT  állami orosz televízió főszerkesztője, Margarita Szimonján kijelentette: azon a napon, amikor Olaf Scholz német kancellár közölte, hogy a NATO nem vesz részt, és nem is fog részt venni az ukrajnai konfliktusban, magas rangú német tisztek azt vitatták meg, hogyan lehetne Taurus rakétákkal felrobbantani a krími hidat anélkül, hogy ennek következményei lennének Németország vonatkozásában- írta a TASZSZ orosz állami hírügynökség.

Moszkva: a Krími híd felrobbantásáról egyeztettek német tisztek

Fotó: Twitter/Mihajlo Podoljak

Szimonján állítása szerint létezik ezt bizonyító hangfelvétel, amelynek átiratát később közzé is tette. Eszerint a tisztek azt vitatták meg, hogy hány Taurus rakéta szükségeltetne a híd lerombolásához, továbbá a támadás részleteit is megtárgyalták.

Dmitrij Peszkov, Vlagyimir Putyin orosz elnök szóvivője újságírók előtt kijelentette, hogy a Kremlnek egyelőre nem áll a rendelkezésére információ a krími híd elleni támadás részleteiről folytatott beszélgetés tartalmáról. Vjacseszlav Vologyin, az orosz alsóház elnöke közölte, hogy a kérdésről meghallgatást tartanak a Duma következő ülésén – adta hírül az MTI.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Órnagy: Figyelj te tahó, mi szeretjük ha az usának vannak geopolitikai érdekei.

Azért csatlakoztunk a NATO-hoz mert azt is szeretjük, ellenben nem szeretjük az orosz befolyást mert volt belőle részünk bőven.

Fintorogjál csak a macskapöccsel egyetemben ott a konyhán, ha már ekkora padkány vagy fidkány. a havasok szégyene.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Őrnagy
Még a végén kiderül, hogy az Északi áramlat gázvezeték felrobbantásáról, sőt a Majdani puccs megszervezéséről is egyeztettek, csak azokat ügyesebben titkolják!
Idővel az is kiderülhet, hogy az USA-Orosz prpxiháború kirobbantásáról (kiprovokálásárol) is egyeztettek már a '90-es évek eleján, de azt is ügyesen titkolják, nehogy rájöjjenek Európa népei, hogy kik is az igazi agresszorok, akiknek a békés, kölcsönös érdekeken nyugvó kereskedés fejlődése helyett a háborúzás az igazi érdekük!
jáger laszló
Akkor ki is a terrorista
csak bután kérdezem
csak ennyi
barátilag
J,L.
Maccska
Az északi áramlattal kapcsolatban is nagy a kussolás.
Pedig ez a robbantás akár háborús ok is lehetne.
Jelenleg a németek oldalán pattog a labda.De nem kapkodják el az biztos.
A németnél idiótább népség nem nagyon van.
Őrnagy
A szemünk előtt hozzák létre Hitler III. birodalmi kísérlete után a IV. német birodalmat, csak most USA "Demokrata" párti felügyelettel és az USA geopolitikai érdekei szerint, belerángatva Európát és Németországot.

Ez a szomorú valóság!
Maccska
Ha Hitler győzött volna akkor is kb ugyanez lenne.
Egy német-francia vezetésű Európa.
Peller Anikó
@Órnagy: Figyelj te tahó, mi szeretjük ha az usának vannak geopolitikai érdekei.

Azért csatlakoztunk a NATO-hoz mert azt is szeretjük, ellenben nem szeretjük az orosz befolyást mert volt belőle részünk bőven.

Fintorogjál csak a macskapöccsel egyetemben ott a konyhán, ha már ekkora padkány vagy fidkány. a havasok szégyene.
Őrnagy
@Peller Anikó Hímringyó: Tudjuk Gyagyás, hogy a Hungarofób Húgyagyú Gyagyás Sorosbérköcsög Libkány Seggfejeknek olyan, hogy magyar érdek, vagy európai érdek nem létezik, csak az USA geopolitikai érdeke létezik! Ezért fizetik a fajtádat!
Maccska
@Peller Anikó: ki nem szarja le az USA geopolitikai érdekeit.
Magyar érdek van .
Yoda69
"Vlagyimir Putyin orosz elnök szóvivője újságírók előtt kijelentette, hogy a Kremlnek egyelőre nem áll a rendelkezésére információ a krími híd elleni támadás részleteiről folytatott beszélgetés tartalmáról."

Ilyen a ruszki propaganda. Bedobnak a tudatba egy hazugságot, amit aztán persze nem ellenjegyez a Kreml. De ettől a hazugság meg a tudatban marad, lasd például itt a propin is a sok moszkovita, rárepült a témára, mint légy a szarra. Mar csak a propeller tehene hiányzik, hogy o is megmondja a frankot.
Yoda69
@Maccska: A magyar érdek egy erős NATO, amelynek Németország meghatározó tagja. Te ez ellen lázítasz, igy puttyany érdekeit képviseled, szemben a magyar emberek érdekeivel.
Csizmás Kond
@Peller Anikó: ...kiscsibe, ha nem értesz valamihez ne csipogj bele mert azzal csak magadra hozol szégyent.
" A geopolitika objektív szükségszerűségnek tekintette, hogy hogy az egyes országokat természetes határok válasszák el egymástól (meghatározott folyók, hegységek) és az "uralkodó népnek" joga van saját természetes határáig terjeszkednie, s ennek érdekében más népeket leigáznia.[7] A II. világháború előtt és alatt előszeretettel támaszkodtak erre az elméletre a náci ideológia hívei."
Őrnagy
@Yoda69 Gyagyás: A magyar érdek a béke és a békés kereskedés a világ minden térségével, és a proxiháborúk elhagyása, de minimum a kimaradás belőlük. Az is magyar érdek, hogy legalább a közvetlen szomszédunkban ne szervezzen egyetlen nagyhatalom se Majdani puccsot egy náci magyargyűlölő csürhével 5 milliárd dollár befektetéssel a saját geopolitikai érdekeinek a megvalósilása reményében, ami súlyos gazdasági kihatásokkal jár Európára és Magyarországra nézve.
De megértem, hogy egy Hungarofób Húgyagyú Gyagyás Sorosbérköcsög Libkány Seggfejnek, akinek nem hazája Magyarország, legfejebb a lakheje, annak ez nem szempont.
lusta
@Yoda69: 1. Nem hiányzik.
2. Még csak boci, aki a tejjel együtt mindent beszop.
Yoda69
@Őrnagy: Megjottel szarnagy? Kar volt.
A magyar erdek a beke, amit csak a NATO tagsag tud biztositani nekunk. Ezert leptunk be, anno, mert az oroszok mellett nem lehetunk semleges orszag. Igy vagy orosz tagallam leszunk vagy mardunk Unios tagallam, es NATO tag. Erted? Meg ott romaniaban, ahol laksz, is felfogtak ezt, ezert lett Romania in NATO tag, szerencsere. te csak moszkovita, gyagyas szarrago fasz vagy, aki neha kikandikal orban szaros seggebol.
kereső
www.youtube.com/watch?v=D9eZrMP1Idk

Olaf Scholz német kancellár: nem szállit No. taurus rakétákat Ukrajnába, ehhez a bundestag sem járult hozzá.

Ennyi(ke). Az oroszok meg hazudnak...
Őrnagy
@Yoda69 Gyagyás: Ugyan húgyagyú Gyagyás. Az USA-nak köszönhettük a Trianoni gyalázatot és azt, hogy az USA Magyarországra szabadította a Szálinizmust! Ha nem látják el annyi hadianyaggak el se jutottak volna a Kárpát-medencébe!
Őrnagy
@Yoda69 Gyagyás: 14.04
Az USA-ból a Szovjetunióba 1941–1945 között szállított anyagok főbb tételei:
Repülőgép 22 150 db (ebből 5000 P–39 Airacobra, az egyik legjobb korabeli vadászgép)
Harckocsi 12 700 db
Önjáró löveg 1800 db (1944. november 30. után)
Légvédelmi gépágyú 7944 (más adatok szerint 8218) db
Páncéltörő ágyú 4912 db
Géppuska 135 000
Pisztoly 12 997
Páncélozott szállítójármű 3300
Tüzérségi vontató 5500
Autógumi 3 606 000 más adatok szerint 3 786 000 (a szovjet termelés 43,1%-a)
Vasútra szerelt, mozgó villamos erőmű 60 db
Mozdony 1981 db
Vagon 11 155 db
Speciális tartályvagon 1000 db
Tábori telefon 189 000 db
Tehergépkocsi 375 833 db[* 1]
Dzsip 51 503 db
Motorkerékpár 35 170 db
Traktor 8071 db
Nehézvontató 1200 db
Töltény 472 000 000
Parancsnoki törzsgépkocsi 1700 db
Szállítóhajó 90 db
Tengeralattjáró-elfogó naszád 105 db
Torpedónaszád 197 db
Hajómotor 7784 db
Szögesdrót 45 000 t
Cipő- és csizmavasalat 10 500 t
Szerszámgép 500 000 000 $
Acéláru és acélszerkezeti idom 2 250 000 t
Fémáru 912 000 t
Réz 400 000 t
Cink 8000 t
Juta 13 000 t
Alumíniumlemez 250 000 t
Ólom 18 000 t
Gumi 38 000 t
Kőolajtermék 2 670 000 t
Robbanóanyag 345 735 t
Telefonkábel 1 000 000 km
Félcipő 15 000 000 pár
Bakancs 43 000 000 pár
Katonacsizma 15 417 000 pár
Ruhagombok 1 647 000 $ [* 2]
Pamutszövet 88 507 km
A kölcsönbérlet keretében a fentiek mellett mintegy 4,5 millió tonna élelmiszert szállított az Egyesült Államok a Szovjetunióba. (A törvény szövegéből nyilvánvaló, hogy ezért sem várhattak anyagi ellenszolgáltatást.) Ez tartalmazott 50 000 tonna búzát, 238 000 tonna fagyasztott marhahúst, 624 000 tonna cukrot, 80 000 tonna vajat, 307 tonna csokoládét, 664 600 tonna húskonzervet (ez a tétel meghaladta a teljes szovjet gyártást abban az időszakban), valamint 331 000 liter szeszt
Yoda69
@Őrnagy: Te meg vagy zakkanva gyagyas balfasz.
Trianont hortimiklosnak koszonhetjuk. Az o balfaszsaga miatt halt meg kozel 200 ezer magyar katona a Donnal, es miatta tartottunk ki utolso emberig hitler mellett, aminek koszonhetoen peldat statualtak rajtunk, uhu elvettek az orszag teruletenek 2/3-at. Ha a romanokkal egyutt ugrottunk volna ki a haborubol, akkor legalabb Erdelyt megtarthattuk volna. Erteheto? Gyagyas barom.
Őrnagy
@Yoda69 Gyagyás: 14.04
Ránk szabadították Gyagyás a Sztálint, majd 1945-1956-ig különböző csatornákon lázították a magyarságok, és ráuszították az akkori világ legnagyobb szárazfőldi hadseregére, majd felszólították a mészárszékre küldött magyarságot, hogy "Tartsatok ki, küldjük a segítséget", de esze águkban se volt, mert már október 30-án egy jegyzéket adtak át Moszkvában a Hruscsovnak, amelyben kijelentették, hogy az USSR (CCCP) azt csinál Magyarországon amit akar, az USA nem avatkozik be!
Az USA az emberiség szégyene, egy alávaló gazember csürhe!
Őrnagy
@Yoda69 Gyagyás: 14.19
Ez is egy hatalmas hazugság Gyagyás!
A Nagyváradon megtalált Szabadkőműves iratok igazolták, hogy a Szabadkőműves szervezetek már a XIX. században döntöttek Magyarország feldarabolásáról és Erdély elvételéről! Azon felül a Német császár már jóval az I. vh. kitörése előtt felajánlotta Erdélyt a Magyar kiráályság háta mögött a románoknak, ha csatlakoznak a Tengelyhatalmak katonai szövetségéhez, úgyhogy Erdély tekintetében még katonai győzelem se lett volna elég Erdély megtartására! Erre hajazott a ANTANT diplomácia, akik mindenkinek ígértek a Magyar királyság területéből, ha az oldalukon lépnek be az I. vh-ba.
A trónörökös meggyilkolása csak ürügy volt, a háború kitörését a világ újrafelosztásában érdekelt hatalmak és szövetségek már évtizedek óta szorgalmazták!
Őrnagy
@Yoda69 Gyagyás: 14.19
Összefoglalva: Te egy végtelenül húgyagygyú gyagyás hazugságokat terjesztő vadbarom vagy!
Őrnagy
@Yoda69 Gyagyás: 14.19

Ha nem ismered a valódi történelmet, az komoly baj Gyagyás. Ha meg lehazudod a valódi történelmet, az szégyen és gyalázat Gyagyás.
Feller_Peti
Zelensky demokráciája:

videa.hu/videok/nagyvilag/s79fdd5c-veYzzbXEPrRlSFh2

A hazánkban garázdálkodó dollár baloldal ugyan ezt akarja a fejünkre hozni.
Mindenki döntse el magának,
hogy mennyire rossz a fegyverek helyett a békét szorgalmazó "Orbán diktatúrája".

Gyurcsány hazaárulók hordája, Liberális dollár baloldal aki mindent csavaros eszűen megmagyaráz,
na ti mehettek az éles lövedékek elé minél nagyobb számban és mihamarabb!
G.Freeman
@Őrnagy: Jössz itt mindenféle konteóval és még te akarsz történelmet oktatni? Amiket itt összehordtál szép lenyomata annak, mekkora zűrzavar van a buksidban kisvörös.
Őrnagy
@G.Freeman Gyagyás: A történelem valósága nem konteó gyagyás!
Yoda69
@Őrnagy: Bolond vagy gyagyas. Azt hiszed muvelt vagy mert elolvastal nehany feljegyzest. Nagy faszt. Teljesen elborult az elmed es mar nem latod a valosagot SE, nemhogy a tortenelmet helyesen. Kevesebb naci es melymagyar cikket olvass a jovoben bolond.
kereső
Taurus KEPD–350 rendszer mélyebb behatolást tesz lehetővé Oroszország területére, és képes áttörni a megerősített bunkereket, hogy elérje a kitűzött célokat. Ez egy nagy hatótávolságú cirkálórakéta, amelyet úgy terveztek, hogy pontos csapást mérjen anélkül, hogy az indító repülőgépnek ellenséges légvédelmi területeken kellene áthatolnia- hatótávolsága 500 km.

Érdekesebb ebben az esetben, hogy hogyan hallgatta le,hallgathatta le az FSZB!! a bundeswehr tisztjeinek telefonját ?
Kik segitették ebben? - és teljesen irreleváns, hogy a telefon beszélgetés valódi-e, vagy mainpulált-e?
Kik kerültek olyan helyzetbe , hogy a lehallgatást megtehették? Remélhetőleg a németek vizsgálata erre is kiterjed- és nem lesz benne "magyar szál".
Maccska
@kereső: a felvétel nem manipulált.
Amúgy a CIA Merkelt is lehallgatta .Akkor pedig másokat is le lehet hallgatni
Maccska
@kereső: arra nagyobb esély van hogy amerikai szál van.
kereső
@Maccska: @Maccska: @Maccska: Neked minden x@rba bele kell ütni az orrodat? Azt miért is nem irod le, hogy az egész "okafogyott", hiszen a bundestag nem járult hozzá a taurusok átadásához- és azért érdekes a "hir" kiszivárogtatásának időpontja is. Akkor amikor Navalnijt meggyilkolják, Moszkvában tizezrek tüntettek a temetése napján- amikor druzsba pjotr elköltötte vidám hangulatban a vacsoráját lavrov orosz külügyminiszterrel, amikor jól értesült külföldi hirportálok arról cikkeznek, hogy Mo. részt vesz egy kis NATO(ellen NATO) létrehozásában a törökökkel(és az oroszokkal???).A saját piszkodba üsd az orrodat macska.
Felettébb érdekes kérdések a hir kapcsán.
kereső
Remélhetőleg a franciák minél hamarább átadják az ukránoknak a beigért kamikáze drónokat, és valóra válik a kercsi hid lerombolása. ,a Krim elvágása orosz anyácskától.
Maccska
@kereső: akkor pedig Kijev el fog porladni.
A Krím már sosem lesz ukrajna része.Ebbe bele lehet nyugodni.
kereső
@Maccska: Már igy is "elporlad", ahogyan ukrajnai városok/falvak ezrei. Anélkül porladnak el, hogy az ukránoknak érdemi válaszcsapásra lenne lehetőségük- a nélkül pedig nem megy. A kercsi hid- nem csak a Krimi üsszeköttetés miatt fontos nektek, hanem az utánpótlás biztositása miatt is- igy nincs semmi kifogásolni valótok, hiszen ha az ukrán lakosság otthonai lehetnek "hadicélpontok", akkor putyin hidja miért ne lehetne.
Maccska
@kereső: senki sem mondta hogy nem lehet célpont.
Ezért is építették nagyon erősre.
Viszont ha megtámadják akkor az oroszok tízszeresen vágnak vissza.
kereső
@Maccska: Dehogynem , macsek. Hiszen minden megszólalásotok ezt igazolja- putyin épitménye szent és sérthetetlen, és ha "terrosista támadás" éri, akkor tökig fel lesztek háborodva, mig azok az ukrán civilek!! milliói meg törúdjenek bele, hogy igy jártak- egy terrorista agresszor nagyhatalmi vágyai miatt földönfutókká váltak. Ti ezt véditek- emberhez nem méltó módon.

És itt befejeztem, egy moszkva scheggnyalóval nincs is már miről beszélni.
Maccska
@kereső: a háborúkban a felek lövik egymást .Ezt mindenki tudja.
De kár bántani ezt a hidat,mert az oroszok már nem adják vissza a krímet soha.
Az ukránok meg maguknak köszönhetik, illetve a politikusaiknak,hogy el fogják veszíteni az országuk egy részét.

Trianonról amúgy mi a véleményed,lipsi?
Géza
@Maccska: Jellemző a hozzáállásuk. Ha ők rombolnak, gyilkolnak, terrotizálnak az rendben van. Ha valaki védekezni mert, az pedig a demokrácia ellensége, terrorista, náci. Ennyi a mesterterv.
Giovanni Alba
@kereső: ma, 07:43
És mi van, ha ez egy "elfogtunk egy levelet (by Kern A.)" típusú ordas nagy kamu?
"Dmitrij Peszkov, Vlagyimir Putyin orosz elnök szóvivője újságírók előtt kijelentette, hogy a Kremlnek egyelőre nem áll a rendelkezésére információ a krími híd elleni támadás részleteiről folytatott beszélgetés tartalmáról."
kereső
@Maccska: Na akkor utoljára- náci! A krimi hidat- a közútit és a vasútit is le kell rombolni, mert fő utánpótlási útvonala az oroszoknak.
Trianon nektek fáj- majd meghasad a szivetek (bárcsak már látnám), de az nem fáj!!fáj!!fáj!!!, hogy millió ember hagyta el az országot, hogy az itt maradók nagy többségét kitagadjátok népből, nemzetből, országból- csak az kell, hogy ezek a hülyék eltartsanak benneteket ingyenélő heréket, és ezen a pénzen gyalázkodhassatok. Na, pusztulj here!
kereső
@Giovanni Alba: Azaz múködtetik a rogáni/hgoebbelsi propagandát- a taurus rakéták szóba kerültek, mint lehetséges fegyverátadás az ukránok rlszére, és ebből kreáltak egy fake newst az orosz hirügynökségek- pont ahogy rogán szokta.
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: tegnap, 14:13
A tizedes elvtársnak milyen trianoni gyalázatról tetszik beszélni,hiszen ez csak a béke ára volt.ami teljesen természetesnek kellene lenni a tizedes elvtársnak,hiszen ugyanezt ajánlják a magukfajták az ukránoknak a béke fejében.Mármint ,hogy mondjanak le hazájuk egy részéről.Esetleg ha ezen az írásom némi idegbajt váltana ki a tizedes elvtársból,akkor a szájer józsi bácsi szívesen áll rendelkezésére egy nyeles kalmopyrinnel.Ihat rá nyugodtan egy kis müanyagkannás lőrét.Hülyébbnek már nem tetszik lenni a tizedes elvtársnak.
Toller Béla
Két német tisz, egy nyilvános hálózaton arról elmélkedett (feltéve, gigy mindez igaz és nem az oroszok találták ki), hogy mennyi kellene a kercsi híd lerombolásához. Másutt, két orosz genya arról csetelt a kamerákba bele, egyenesen a hírekben, hogy semmibe nem kerül Rotterdam vagy London elpusztítása, ezek a városok nem is kellenek, tulajdonképpen. Na, akkor most mi van, hadat üzenünk mindenkinek ? Vagy csak az orosz propagandát küldjük el a francba ?
Maccska
@Toller Béla: nem két német tiszt hanem a német főparancsnokság négy magasrangú tisztje.És nem cseteltek.
G.Freeman
@Őrnagy: Az valóban nem. A te valóságod viszont teljes mértékben az, kis alusisakos bohóc.
Maccska
@kereső: elég egyértelműen egy mocskos hazaáruló vagy .
Egy szláv belháború engem például nem tulságosan aggaszt.
A lényeg hogy ne keveredjünk bele.
És ezt javasolnám ha lehet az egész világnak.
Maccska
@Toller Béla: Olaf Scholz német kancellár szombaton gyors tisztázást ígért annak az előző nap nyilvánosságra került hangfelvételnek az ügyében, amelyen állítólag a német légierő főtisztjei az Ukrajnának nyújtandó katonai támogatásról tárgyalnak.
Scholz, aki Rómában tartózkodik, és a Vatikánban magánkihallgatáson Ferenc pápa is fogadta, a dpa hírügynökségnek az esetleges külpolitikai következményeket tudakoló kérdésére válaszolva „nagyon komoly ügynek” nevezte a fejleményt, amelyet „nagyon gondosan, nagyon intenzíven és nagyon gyorsan tisztázni kell”.
teuton
@Feller_Peti: A gazdad, a potrohos cigany miert nem mer Izraelben bekeröl pofazni, amikor mindig szivesen parolazik a korrupt Bibivel???
Billibácsi
Meine Herren! Nem egyeztetni kell hanem robbantani!
Maccska
@Billibácsi: mert visszafelé is elsülhet?
Billibácsi
@Maccska: Nem arra gondoltam, hogy a németek robbantsanak, hanem az ukránok a németektől kapott rakétákkal. A ruszkik által okozott pusztítás sokszorosa annak amit az ukránok okoznak. Ráadásul ők vannak önvédelmi pozícióban. Az oroszok sem csak a saját fegyvereiket használják.
Ezodabasz
@Őrnagy: tegnap, 12:50 Nocsak vannak fajták? Te mifajta vagy? Valami más ufó, vagy felsőbbrendű ?
Tudod-é hogy a történelmet a győztesek írják/hamisítják?
Ezodabasz
@Csizmás Kond: tegnap, 13:35 :))) Húúú te szerencsétlen kiscica látom te mindenhez értesz!
Bocsi, de felháborító butaságra vall amit írtál!
...Jogod van hallgatni, mert "Hallgatni arany"!
Csizmás Kond
@Ezodabasz: ...ezért vagy te szar...mert nem hallgatsz.
Ezodabasz
@Csizmás Kond: ma, 09:03 Ismét egy értelmes indoklás tőled:)) Magyarul: szerinted aki nem hallgat az szar!
Akkor alkalmazd a tudásod és hallgass, mert ha nem akkor szar vagy:))
Így gondoltad? Úgysem bírod ki hogy befogd a nyávogódat tudom. Égesd még magad!
Csizmás Kond
@Ezodabasz: ...kölök, te csak a pfádat szellőzteted...a te írásodra válaszoltam csak a buta kobakod képtelen felfogni...olvasd el hangosan, hátha úgy bejut valami a sötét fejedbe...
Ezodabasz
@Csizmás Kond: Erre a fenomenális írásodra reagáltam...ha esetleg elkerülte a figyelmedet: március 2., 13:35.
Erre te azt írtad szar aki nem hallgat! Te nem tudod befogni a pofád? Akkor szar vagy...szerinted is.
Érted cicus?
Te generálod a meddő vitát. El tudom képzelni, hogy a te szemszögedből igazad van, sőt ezt még értelmes módon meg is lehetne vitatni...ha esetleg le tudnál írni egy olyan mondatot ami nem arról szól, hogy aki másképp is tud gondolkodni és elfogulatlanul tekint jobbra-balra az egy darab szar sötét...stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.