A tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet egyelőre szeptemberig marad – írja a 24.hu. A kormány ismét módosította “a tömeges bevándorlás okozta

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Orbánék szerint Magyarország válsághelyzetben van"

És amíg vikkancs regnál, ott is marad...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"Orbánék szerint Magyarország válsághelyzetben van"

És amíg vikkancs regnál, ott is marad...
namihami
Miért, hát nem ott vagyunk?
Ha egyszer Európa DNS-e azt mondja?!?! Ki más tudhatná, láthatná a Napnál is világosabban, ha nem az, aki egyébként is mindent tud, mindent lát és főleg ÁTlát, mialatt rajta tartja az ujját a világ folyásának ütőerén?
izéke
Valaki mutassa már meg nekem azt a tömeget,akik bevándoroltak és ezzel válsághelyzetet idéztek elő? Mert csak vendégmunkások jöttek tízezrével,őket meg a nagyhasú hívta be...
KisTehen
nektek nem ez jön le az ellenzék viselkedéséből?
Eladott Ország
Esetleg ezeket a híreket is kommentelhetné drága Miniszterelnök Úr: "történelmi mélypontra ütött forint", "A magyarok fogyasztása lett a legalacsonyabb az egész EU-ban, Bulgária is megelőzött minket", "Látványosan szegényedünk, mindenkinél kevesebbet költöttünk az EU-ban tavaly". Rossz rágondolni, mi lenne velünk szakértő kormányzás nélkül. A drága Miniszterelnök Úr sportot olvas, vagy várjál csak, azt mondta a pedofil segítőnek adott kegyelemről a sajtóból értesült, most már csak az a kérdés melyikből a "ballibsiből" vagy a NER sajtóból, mert utóbbiakban egy kukkot nem említettek az ügyről. 14 év alatt utolértük Bulgáriát. Kurva jó! A vén hulladék KISZ-titkár, Orbán: idézett egy székely modást: „- Parancsnok úr, bé vagyunk kerítve! - Erőst jó- mondja a parancsnok – akkor mindenfelé támadhatunk!”
deseret.brightspotcdn.com/dims4/default/3216129/2147483647/strip/true/crop/1200x799+0+0/resize/1300x866!/format/webp/quality/90/?url=https%3A%2F%2Fcdn.vox-cdn.com%2Fthumbor%2FDx-z83FORgqWfsEEHm8FpWgv6FA%3D%2F0x0%3A1200x800%2F1200x800%2Ffilters%3Afocal%28600x400%3A601x401%29%2Fcdn.vox-cdn.com%2Fuploads%2Fchorus_asset%2Ffile%2F17964313%2F1752239.jpg
csak úgy....
14 éve lopnak,csalnak,hazudnak, nem is csoda, hogy magyarország válsághelyzetben van!
a szomszédos országok közül kik dicsekedhet ilyesmivel ?
simmering73
Válsághelyzetben - amit ti okoztatok. Tudjuk.
Havanagi
Na,most az egyszer nem hazudik: veszélyben az oktatás, az egészségügy,a gazdaság,a morál,a politika,a kultúra,az állampolgárok zsebe, stb magyarul az egész ország.És ezt a sok éves veszélyhelyzetet a kormány tartja fent!Gratulálok köcsög!!
simmering73
Napsugaras szép reggelt kívánok mindenkinek! Örvendjünk, úri véreim! Gondos kormányunk megint meghosszabbította a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet, immár nagyon sokadszorra is. Azt, ami a háborús válsághelyzet mellett még akkor is teljhatalmat ad Orbán Viktornak, ha esetleg el találja veszíteni a kétharmados többséget. Nem állítom, hogy értem, az ellenzéki pártok miért nem fordulnak az Alkotmánybírósághoz, hiszen ennek a válsághelyzetnek már az eredeti bevezetésekor sem volt semmi alapja, még a fideszes alaptákolmány definíciói szerint sem állnak fenn a bevezetéséhez szükséges feltételek. Jó, mondjuk a háborús is csak nálunk működik, más ország kormányfőjének eszébe nem jutott ilyen sunyi módon biztosítani magának a rendeleti kormányzás, tehát a diktatúra lehetőségét. Korán van még, a kávémat sem ittam meg, de emlékeim szerint Hitler operált ilyesmivel annak idején. Ezt akkor lehet kicsavarni őcsútisága kezéből, amikor elvész a parlamenti kétharmad. Már amennyiben még előtte ki nem nevezi magát tényleges kormányzóvá, királlyá, hivatalos diktátorrá. Igény az lenne rá.
kolozsvaros.com/2024/03/06/a-nagy-osszeomlas/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.