A tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet egyelőre szeptemberig marad – írja a 24.hu. A kormány ismét módosította “a tömeges bevándorlás okozta

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Orbánék szerint Magyarország válsághelyzetben van"

És amíg vikkancs regnál, ott is marad...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Esetleg ezeket a híreket is kommentelhetné drága Miniszterelnök Úr: "történelmi mélypontra ütött forint", "A magyarok fogyasztása lett a legalacsonyabb az egész EU-ban, Bulgária is megelőzött minket", "Látványosan szegényedünk, mindenkinél kevesebbet költöttünk az EU-ban tavaly". Rossz rágondolni, mi lenne velünk szakértő kormányzás nélkül. A drága Miniszterelnök Úr sportot olvas, vagy várjál csak, azt mondta a pedofil segítőnek adott kegyelemről a sajtóból értesült, most már csak az a kérdés melyikből a "ballibsiből" vagy a NER sajtóból, mert utóbbiakban egy kukkot nem említettek az ügyről. 14 év alatt utolértük Bulgáriát. Kurva jó! A vén hulladék KISZ-titkár, Orbán: idézett egy székely modást: „- Parancsnok úr, bé vagyunk kerítve! - Erőst jó- mondja a parancsnok – akkor mindenfelé támadhatunk!”
deseret.brightspotcdn.com/dims4/default/3216129/2147483647/strip/true/crop/1200x799+0+0/resize/1300x866!/format/webp/quality/90/?url=https%3A%2F%2Fcdn.vox-cdn.com%2Fthumbor%2FDx-z83FORgqWfsEEHm8FpWgv6FA%3D%2F0x0%3A1200x800%2F1200x800%2Ffilters%3Afocal%28600x400%3A601x401%29%2Fcdn.vox-cdn.com%2Fuploads%2Fchorus_asset%2Ffile%2F17964313%2F1752239.jpg
csak úgy....
14 éve lopnak,csalnak,hazudnak, nem is csoda, hogy magyarország válsághelyzetben van!
a szomszédos országok közül kik dicsekedhet ilyesmivel ?
simmering73
Válsághelyzetben - amit ti okoztatok. Tudjuk.
Havanagi
Na,most az egyszer nem hazudik: veszélyben az oktatás, az egészségügy,a gazdaság,a morál,a politika,a kultúra,az állampolgárok zsebe, stb magyarul az egész ország.És ezt a sok éves veszélyhelyzetet a kormány tartja fent!Gratulálok köcsög!!
simmering73
Napsugaras szép reggelt kívánok mindenkinek! Örvendjünk, úri véreim! Gondos kormányunk megint meghosszabbította a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet, immár nagyon sokadszorra is. Azt, ami a háborús válsághelyzet mellett még akkor is teljhatalmat ad Orbán Viktornak, ha esetleg el találja veszíteni a kétharmados többséget. Nem állítom, hogy értem, az ellenzéki pártok miért nem fordulnak az Alkotmánybírósághoz, hiszen ennek a válsághelyzetnek már az eredeti bevezetésekor sem volt semmi alapja, még a fideszes alaptákolmány definíciói szerint sem állnak fenn a bevezetéséhez szükséges feltételek. Jó, mondjuk a háborús is csak nálunk működik, más ország kormányfőjének eszébe nem jutott ilyen sunyi módon biztosítani magának a rendeleti kormányzás, tehát a diktatúra lehetőségét. Korán van még, a kávémat sem ittam meg, de emlékeim szerint Hitler operált ilyesmivel annak idején. Ezt akkor lehet kicsavarni őcsútisága kezéből, amikor elvész a parlamenti kétharmad. Már amennyiben még előtte ki nem nevezi magát tényleges kormányzóvá, királlyá, hivatalos diktátorrá. Igény az lenne rá.
kolozsvaros.com/2024/03/06/a-nagy-osszeomlas/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.