Tordai Bence, a Párbeszéd – ZÖLDEK frakcióvezetője közöle, hogy feljelentést tettek letelepedésikötvény-biznisz és Rogán Antal feltalálói díja kapcsán – tájékoztatta

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
meg vagyok döbbenve ezen a gyors reagálason.
kipattanása után évekkel azonnal léptek.
balos
@Pusztai: Megkapták a névsort az érintett gázemberekről!Szűkül a kör ahogy fogyik az ellopható zsé!Hát a gyalogokat beáldozzák!
kakukkmadár
“Az ügyészség a helyén van, és végzi a dolgát” - igen, a nagydolgát. Szarik. Mindenre.
KisTehen
@Pusztai: a nyugati libsik megunták a várakozást ...
SÍva
Most? Eddig miért is nem? Emlékszem valami ahol páncélszekrényben őríztek nem kevés pénzt és valami íratokat is. Nem igazán jön be a történet, hogy mi okozta az iratok megsemmisülését és a pénz eltünését de érdekes volt! Neked, nekem és még sok dolgozó embernek kell a fizetését számlára utalni, hogy az is a szemük előtt legyen de ők vígan tartanak "közpénzeket " páncélszekrényben!
Billibácsi
Buksi mint feltaláló? Mit keres egy feltaláló a kormányban?
kereső
Nem most tette a feljelentést , most csak rákérdezett, hogy emel-e vádat a főügyész rogán antal ellen.
Emlékeztető- már csak azért is, mert újra indul a "program"...vagy már el is indult titokban??

A sorozatos botrányok és politikai nyomásgyakorlás után a kabinet a rendszer felülvizsgálatát ígérte, majd 2017 januárjában a Kormány döntést hozott a konstrukció kivezetéséről. A Transparency International Magyarország és a Költségvetési Felelősségi Intézet Budapest megállapította, hogy a letelepedési kötvény program „összességében érdemi hasznot nem hozott sőt, 30 milliárd forintot buktak az adófizetők a programon, miközben súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyek jutottak be az országba komoly ellenőrzés nélkül”. A 444 és a Direkt36 információi szerint így kapott tartózkodási engedélyt a kábítószer- és fegyverkereskedelemben és pénzmosásban utazó nemzetközi bűnszervezet tagja, Salmo Bazkka, illetve Atiya Khoury, Bassar al-Aszad szír elnök legfontosabb pénzembere is. A több tízmilliárdos veszteséggel szemben a közvetítő cégeknek 162 milliárd forintot hozott a letelepedési kötvény-biznisz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.