Tegnap ünnepelte Ukrajna az állambiztonsági szolgálatok napját, melynek alkalmából az orosz haderő körülbelül egy tucat ballisztikus rakétát lőtt ki az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SzBU) épületeire Kijevben. Később Odesszát is célba vették.

Az ukrán SzBU az elmúlt hetekben több orosz olajfinomítót is sikeresen megrongált dróntámadásokkal, az ukrán titkosszolgálati és belbiztonsági szervezet nyíltan elismerte, hogy ők indították a támadásokat. Tegnap az SzBU vezetése újabb műveleteket ígért.

Egyre jobban durvul a háború a szomszédunkban – Ballisztikus rakétákkal támadta Oroszország az ukrán titkosszolgálat bázisait

Fotó: Wikipedia

Az SZBU akcióira válaszul tegnap délután és ma hajnalban az orosz stratégiai csapásmérő erők több ballisztikus rakétát is kilőttek Kijevre és Odesszára, szándékosan azzal a céllal, hogy az SzBU-hoz köthető épületüket rongálják.

Már kezdenek szivárogni az információk arról, hogy pontosan mit ért találat. Bár orosz források terjesztenek olyan híreket, hogy megsemmisült az SzBU központja és vezérkara, az utóbbit semmilyen független forrás nem erősítette meg egyelőre., Nagyon meglepő lenne, ha a titkosszolgálat vezetése ilyen magas kockázatú műveletek után a hivatalos irodájukban ülve várná az orosz válaszcsapást – írja a Portfolio. Ugyanakkor úgy fest, az SzBU központját valóban rakétatalálat érte.

Forrás: Portfolio

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
"Egyre jobban durvul a háború"
Írja a propeller, amely kezdettől fogva folyamatosan háborús uszítást folytat...
Aki Én
@Namely: figyelj baromarcú!

,,Forrás: Portfolio"

Jesszus, mekkora buta lúzer vagy DDDDDDDDDDD
Maccska
@Aki Én: azt tudjuk hogy a propellernek nincsenek helyszíni tudósítói.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.