Donáth Anna, a Momentum elnöke a Facebookon reagált arra, hogy az ügyészség gyanúsítottként idézte be Iványi Gábort. A Momentum elnöke szerint az

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Megy a kapkodás Iványi nagyon is ismeri az Orbán családot, régen nagyon jóban voltak csak hát Orbán nem tűri ha ellent mondanak neki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@kereső: Olvasd el a cikket és már tudod is a vádat. Nem annyira bonyolult ez. Szóval egy tolvaj lássa megvádolt ról beszélünk.
kereső
@Géza: olvasom." Március végére gyanúsítottként idézték be a 72 éves Iványi Gábort. Nem tudni, hogy milyen ügyben, milyen vádak mentén. Csak azt tudjuk, hogy az ügyészség vezetője, Polt Péter most is politikai megrendelést teljesít."
kereső
@Géza: Sőt:"A Fővárosi Nyomozó Ügyészség március 28-án, csütörtökön 9 órára gyanúsítottként idézte be Iványi Gábort, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) elnökét. A gyanúsítás részleteiről nem közöltek információt – olvasható a vallási közösség közleményében."

Mondom, hogy ez nem a Tanu...Virág elvtárs: Mi egy nagyon szép vallomást várunk magától, Pelikán elvtárs! Pelikán: Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet! Virág elvtárs: Ejnye, az ...
kereső
@Maccska: Kevered a hitgyülivel...és tájékozatlan vagy a témában, mert ha ismernéd a MET és az Oltalom tevékenységét, akkor még csak véletlenül sem irnál ilyet.
Géza
@kereső: Ami hihetetlenül rontja nálad az objektivitás látszatát az első körben az álnaivitás. Nem tudod, mit követhetett el, amikor ezerszer leírták? Söt. A társait konkrétan csalással vádolják. A másik, ahol kilóg a lóláb, a tények helyett a sajtó demagóg találgatás a inak a tényként kezelése. Polt politikai megrendelést teljesít. Tessék, bizonyítás be! Iványi 72 éves. Ez hol releváns információ egy családnál, ha csak nem az olvasók befolyásolása a megvádolt mentegetésére. Szóval, hiteltelen vagy.
Géza
@kereső: Elnézést kérek, néhol a helyesírás ellenőrző bele indított a szövegembe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.