Egyre több nyugati politikus beszél egy Oroszország és a NATO közötti fegyveres konfliktus lehetőségéről. Vlagyimir Putyin abban bízik, hogy ha megtámadja a NATO-t, a katonai szövetség nem fog válaszolni. Ezt mondta Észtország védelmi minisztere. Hanno Pevkur szerint Oroszország vezetőjének célja nemcsak Ukrajna megszállása, hanem a Nyugat lejáratása is.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a portálhoz képest igen meglepő cikk!! =))
Géza
Addig provokálják az oroszokat, hogy azok visszavágnak. Azért van eddig is nyugaton béke, mert Putyin megfontolt, felelős politikus. Ideje az EU háborút generáló acsarkodóit leváltani, persze, ha lenne nyugaton demokrácia, de most éppen liberálfasizmus van.
izéke
@Géza: korán ittad meg a húsvéti borocskát :)))
Pálinkás Pál
ha van gerinc a NATO -ban , azesetben ha a putyler támad, elsöpörni..." Vlagyimir Putyin abban bízik, hogy ha megtámadja a NATO-t, a katonai szövetség nem fog válaszolni. "...nem ismerős ,trollcsürhe..?...egy múltszázadi festő is így gondolkodott...no most akkor, hol is kéne nácítlanítani...?
Géza
@izéke: Nem iszom, nem dohányzott. Ez alap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.