Már korábban is bejárták az internetet azok a videók, amikben bemutatták az árakat orosz szupermarketekben: emlékezetes volt például a 27 forintos tojás ár. Az embereknek a sok szankciós hír mellett az lehet a benyomása, hogy Oroszországban alig lehet kapni valamilyen nyugati terméket, biztosan visszatértek az egykori szovjet állapotok - és egy amerikai videós blogger nagyon megdöbbent, amikor Oroszországban járt, ugyanis tényleg tapasztalt az egykori dollár-boltokhoz hasonló jelenséget.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
"Nos, az oroszok köszönik, de továbbra is hozzáférnek minden nyugati termékhez - a bemutatott boltban legalábbis mindenféleképp. A blogger azt mondja, hogy ez Moszkva legdrágább boltja, de aztán elcsodálkozik azon is, hogy hogy tudják vajon ennyire olcsón adni."
KisTehen
"kaphatók különböző előre összeállított ajándékcsomagok, amikből külön kategória a "szankciós ajándékcsomag", amiben csak olyan termékek vannak, amiket elvileg nem kéne tudniuk megvásárolni az oroszoknak"

HAHAHA
Géza
Az oroszok hosszú orrot mutatnak a nyugatnak! Most még Kim Dzsongnál is megakasztották az atom ellenőrzést. Egyre jobban magára talál Putyin, aki Oroszországban hihetetlenül népszerű.
szaboria1
@KisTehen: Mi van felcsaptál újságírónak? Nem nevezted meg a forrást.
namihami
A egyszerű orosz muzsik elhanyagolható gondja csupán annyi, hogy még ezek elő a kopejkás áron áruló, nyugati termékekkel telezsúfolt boltok előtt is csak díszlépésben tud elmenni, mert még erre sincs pénze!
Hozzatok fel egy BAZ vagy Somogy megyei magyar ""muzsikot"" a Népk ...Andrássy úti, egyébiránt csak úgy ""moszkvaiasan"" ellátott üzletek elé és hallgassátok az általa hirtelen használt szép magyar nyelvünk árnyalatos kifejezéseit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.