Súlyos váddal illetett egy ukrán elemző két szomszédos országot, köztük hazánkat: szerinte Magyarország és Szlovákia dezinformációkat kezdhet terjeszteni Volodimir Zelenszkij ukrán elnökről – írja a a Mandiner.

Az ukránok úgy emlékeznek Szlovákiára, mint a nemzetre, amely az elsők között segített Ukrajnának 2022-ben megvédeni az égboltot az S-300-as légvédelmi rendszer biztosításával. Ma viszont Robert Fico szlovák miniszterelnök kijelentéseivel szembesülnek, aki számukra egyfajta új Orbán Viktor lett – állította Hlib Fiscsenko ukrán elemző a szlovák Aktualiy-nak adott interjújában.

Magyarország és Szlovákia meg akarja támadni Ukrajnát – legalábbis ezt állítja egy kijevi elemző

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. Fotó: Denison Forum

"Fel vagyunk készülve arra, hogy Orbán vagy Fico hamarosan dezinformációt kezdhet el terjeszteni, miszerint Volodimir Zelenszkij elnök legitimitása nem teljes"

– mondta a szakértő.

Fiscsenko állításának ellentmond Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszterrel való szerdai találkozóját követő értékelése: a magyar diplomácia vezetője szerint újabb lépéseket tettek a kölcsönös bizalom kialakítása érdekében.

Forrás: Mandiner, Aktuality

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
látom sokan nem tudják mi az a "dezinformáció" , pld. az is amit a @KisTehen: terjeszt,hogy "zelenszkij 20 millió fontért vett egy rezidenciát III. Károly királytól. "
ti fideszesek mind ekkora seggfejek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
viccesvigságok
a felrőppentett állítás egy kabaréba sem lenne hiteles.heccnek meg röhely itt sem ott sem hiszik és veszik KOMOLYAN 2024-et irunk nem 1921-et
Cherry
@KisTehen: Neked még az sincs büdös cigány paraszt hahahahhahaha.. gondolomOV jéről álmodsz sz@rházi hahahhahahah
Cherry
@Maccska: Pedofil és buzik nagy sz@rban vagytok a zsiros cigány már összefosta magát hahahahahha próbálkoztok szegényj háziak hahahahhah
human
Ennek semmi értelme MOST, a jelenlegi helyzetben.
Ahhoz előtte Orbánnak ki kellene léptetni az országot az EU-ból és a NATO-ból. Ezt viszont csak akkor tenné meg, ha már szomszédosak lennénk Oroszországgal és Orbán beengedte az orosz csapatokat. Ha ez megvalósulna, akkor már valóban elképzelhető, hogy Orbán megtámadna bárkit amie utasítást kap Putyintól.
Egyébként valóban ez lett volna a terv. Csak közben kiderült, hogy az orosz hadsereg mégsem olyan erős, mint Orbán és még sokan mások gondolták. Valamint az is kiderült, hogy az ukrán nemzet jobban megerősödött, mint azt Orbán vagy Putyin godolta volna.
Szóval félresiklott a terv amiről Orbánt már 2011-ben tájékoztatta Putyin. Csak ennek köszönhető hogy még valamennyire az európai szövetségi térben vagyunk.
Géza
Ezek a rohadékok készülnek kirobbantani egy világháborút!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.