KÖTELES LACA MÁR KÜLFÖLDÖN IS LAJÁRATJA AZ ORSZÁGOT!!! A házelnök szerint védelemben kell részesíteni az EU területén élő őshonos nemzeti kisebbségeket. Kövér László házelnök kedden a Drezdában rendezett Közép-Európa Fórumon beszélt az Európai Unióval szembeni elvárásokról, ismertette álláspontját egy jobb unióról, valamint azt is elmondta, hogy egy közös hadsereget kell felállítani Európa megvédése érdekében.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
KÖTELES LACA MÁR KÜLFÖLDÖN IS LEJÁRATJA AZ ORSZÁGOT!!!

Hogy elképesztően nagy marhaságokat hord össze és még annál is nagyobb pofátlanságokra ragadtatja magát az szinte megszokott nála, de az már tőle is sok(k)

S derék MTI adott hírt, böszkélkedett el róla, hogy Kövér László házelnök kedden a Drezdában rendezett Közép-Európa Fórumon beszélt az Európai Unióval szembeni elvárásokról, ismertette álláspontját egy jobb unióról!
„A magyarok elvárása az, hogy a valóságtól és az európai emberek érdekeitől elszakadt jelenlegi uniós politikai elit ne tegye tönkre az Európai Uniót” – mondta, majd
„békeprojektből ne tegyék háborús projektté, demokráciaprojektből ne tegyék diktatúraprojektté, jóléti projektből ne tegyék elszegényedési projektté, a kétezer éves európai keresztény kultúra földjén az Európa Uniót ne tegyék keresztényellenes politikai erővé” és „az unió elsősorban az önként szövetségre lépett, szuverén és egyenrangú tagállamokat jelent”. Ja és azt is, hogy „bennünket, közép-európaiakat sokkal gyakrabban oktatnak ki arról, hogy az Európai Uniónak milyen elvárásai vannak velünk szemben, mintsem arról kérdeznének, hogy nekünk, közép-európaiaknak milyen elvárásunk van az Európai Unióval szemben”.
Értsd ennek a mocsok EU-nak elvárásai vannak a tagokkal szemben. Ahogy a derék Lőlö fogalmazott a minap. őt üldözték, mert meg kellett volna dolgoznia a pénzért! =))
A továbbl Kövérségek között elővette ártunk és qurmányunk szuperblődlijét is: „szerződéses védelemben kell részesíteni az Európai Unió területén élő őshonos nemzeti kisebbségeket, és támogatást kell biztosítani számukra”
Ami túl azon az apróságon, hogy a magyar – ahogy azt Orbán a türknépek nagy aktivistája szokta (na jó párhuzamosan) hirdetni – ázsiai és itt nem őshonos, a magyar kormány Putyin és agressziójának lelkes támogatójaként nem igazán tesz jót az ukrajnai magyarok érdekének! =))
Ami azt illeti beszámoló kitért a többi résztvevő mondandójára is:
„Vannak azonban olyan országok, például...
Pusztai
tUD VALAKI MONDANI CSAK EGYETLEN FIDESZ FELSŐ VEZEtőt aki normális, esküjéhez híven az országért dolgozik?

Egyet!!
RonaGyuri
@Pusztai: ne kívánj lehetetlent! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Magyar a Fideszesek édesanyját is emlegeti

A politikus a Marosvásárhelyi Rádióban arról beszélt, hogy Orbán Viktor pártja csak szavazatmaximalizálásra használja az erdélyi magyarokat.

Mottó helyett egy tény-megállapítás:
A cikk egy igazán üdítő kivétel a hazai sajtóban!
Magyar csak a saját nevén egyszerűen szerepel
sem alias-ként, sem eposzi jelzőként nem szerepel az exe!!!

A cikk egy részén elsőre meglepő dolgot mondott:
„az RMDSZ-ben is ismerek nagyon korrekt politikusokat”,
de aztán – talán magyarázat jelleggel – hozzáfűzte: hasonlóan „Szlovákiában, illetve Délvidéken”
Pusztai
@RonaGyuri: A 3 kívánság mexünt??
o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.