TOBB MINT BARÁTSÁG!!! =)) Észak-Korea kész csapást mérni minden ellenségére Észak-Korea az elmúlt években fokozta a fegyverfejlesztést, továbbá szorosabb katonai és politikai kapcsolatokat alakított ki Oroszországgal. Oroszország állítólag stratégiai katonai projektekben nyújtott segítséget, cserébe Észak-Korea Moszkvát segítette az Ukrajnával vívott háborúban.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
„Az ilyen találjon csak haza a baloldalra!”

ez most a jelszó a kormány-propagandában, de közben a béke-tábor leleplezi önmagát

Mottó:
Willy Brandt állítólagos mondata, az
„Összenő, ami összetartozik”
szimbólummá vált

A Párt központi napilapja lelkendezve számol be róla, hogy a Reuters a KCNA hírügynökség alapján megírta, hogy: Kim Dzsong Un észak-koreai vezető is egyre élesebb retorikát használ a feszült geopolitikai helyzet közepette. Az ország fő katonai egyetemén elmondott beszédében kiemelte, hogy minden eddiginél jobban fel kell készülni egy háborúra.
Beszámolt arról is, hogy:
„Észak-Korea az elmúlt években fokozta a fegyverfejlesztést, továbbá szorosabb katonai és politikai kapcsolatokat alakított ki Oroszországgal. Oroszország állítólag stratégiai katonai projektekben nyújtott segítséget, cserébe Észak-Korea Moszkvát segítette az Ukrajnával vívott háborúban.”!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.