Iránban a korai órák ellenére sokan vonultak az utcákra, palesztin zászlókkal, és a szokásos „Halál Izraelre, Halál Amerikára!” szlogenekkel ünnepelték az – egyébként semmilyen kárt nem okozó – Izrael elleni csapást, amit az iráni vezetés az „Őszinte Ígéret Hadművelet” néven emleget. Az AFP tudósítása szerint nagy tömeg gyűlt össze a teheráni brit nagykövetség előtt is. Azonban az ünneplőkön kívül sokan azért hagyták el otthonaikat, hogy a legközelebbi benzinkútra siessenek, mivel a borítékolható izraeli válaszcsapás az üzemanyag-ellátás akadozását eredményezheti. Az iráni üzemanyagellátást többször is sikerült megbénítania izraelhez köthető hekkercsoportoknak; legutóbb tavaly decemberében az ország benzinkútjainak 70 százalékán állt le a szolgáltatás egy kibertámadás miatt.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán híveinek is hasonló gondjai lehetnek! =))
Őrnagy
@RonaGyuri: Neked meg gondolom szabadságon van a pszichiátered, hogy mindenről csak Orbán basi jut eszedbe!
Orbánnal alszol, Orbánnal ébredsz, Orbánról álmodsz alvás közben és éberen! Nem lesz ebből baj Gyagyás!
Nekem érdekes módon ha ide le nem írja egy libkány Gyagyás Orbán basi nevét, eszembe se jut hogy egyáltalán van, és hogy ki, vagy mi az!
Peller Anikó
@Órnagy: "'"Gyagyás Orbán basi"'"

Ez lyó, Gyagyás Orbán basi, magyarul GyOV.
Őrnagy
@Peller Anikó Gyagyás: Buta Sorosbérköcsög hímringyó! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.