A vád szerint Trump egy felnőttfilmes nőt fizetett le és kampányköltségként számolta el.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
ugyan ez megy magyarországon is, csak 0rbánnak többnyire felnöttfilmes pasijai vannak,akik szintén a kampánypénzekböl vannak fizetve!
Őrnagy
@Pálinkás Pál Gyagyás: Az esküdteket nagyon gondosan kell kiválasztani, nehogy véletlenül magbújjon közöttük egy titkos Trump hívő, aki nem hajtja végre a Szaros Gyurka és a mögötte állók utasításait! :))
Ugyanakkor az USA törvények olyanok, hogy az elnökválasztáson a börtönbe csukott jelölek is részt vehetnek, tehát előre nehéz megjósolni, hogy egy triviálisan koncepciós per elítéltje esetében egy ilyen alattomos húzás hogyan hat a választókra ha a jelölt nem lép vissza?
rücsü41
Madarat tolláról, embert barátjáról lehet megismerni, mondja a közmondás.Orbán Viktornak olyan barátja van aki ellen több büntető ügyben is folyik eljárás az USÁ-ban.Lehet hogy nem ítélik el, de hogy fedhetetlensége az nincs meg a volt elnöknek az biztos!Nem ismerem Orbán szokásait, s ezért én csak annyit mondanék hogy nem vet jó fényt az emberre ha olyan barátai vannak akiknek az erkölcse megkérdőjelezhető, azaz nem feddhetetlen az életük !
Őrnagy
@rücsü41 Gyagyás: Vicces dolog, amikor egy agyhúgyköves hungarofób elmeroggyant Sorosbérköcsög seggfej "megkérdőjelezhetetlen erkölcsről" kezd el papolni egy koncepciós per kapcsán! :))
izéke
@Őrnagy: szeretnél te ott esküdt lenni,legalább ott hallanál végre punciról :)))))
csak úgy....
@Őrnagy: látom,hogy az elméd már teljesen menthetetlen, viszont ha kussolsz, legalább a kétes becsületedet nem baszod el az örült szövegeiddel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.