KÉR, HOGY A MIÉRTRŐL NEM SZÓL!!! =)) Bár a legtöbb osztrák állampolgár fontosnak tartja az uniós tagságot, nyugati szomszédunkban mégis megugrott azok száma, akik elbizonytalanodtak, sőt, inkább kiléptetnék Ausztriát az EU-ból – mutat rá egy friss felmérés. Láthatáron az Öxit.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
A „ Láthatáron az Öxit.” persze szokásos firkász blődli,

de a szkepticizmusnak tényleg vannak jelei és okai is

Az elégedetlenség jeleivel bőven foglalkoznak a hazai olvasatok, de nem csak az a gond, hogy lefordítják „Őxit”-nek a „Auxit”-t, de a linzi IMAS intézet „Trendumkehr geht weiter, aber etwas abgeschwächt: EU hat hohe Bedeutung” –jét is értelmezgetik. Ráadásul anélkül, hogy az IMAS International Report fontos jelszavát is elolvasták volna: „understanding why”!!!
Pedig ebben bizony eminens szerepe van Orbánnak és bandájának. A dolgos osztrák polgároknak nem igazán tetszik, ahogy egyesek - élen Orbán - Európa szétlopásra készül! =))
Géza
Egyre nagyobb Orbán népszerűsége!
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: azért sarkítasz...az unió ellenes hangulat legfőbb oka a sok betelepített félmajom afrikából,és ázsiából...európa lassan puskaporos hordóvá válik, felsejlik egy új " keresztes-háború " lásd olimpia...megértük azt hogy helyszineket kell váltani, terrorveszély miatt...és nem jean élesíti otthon a bombát,stb...orbán a buta cigó,zseniálisan lovagolja meg a migráns jelenséget...mert érzi, valahol mélyen minden európai utálja a parazitákat...bárhogy is erőlteti a politika...
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: olvastad a jelentést???
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: egy jelentés mindig a jelentést készítő, megrendelő igényeit vetíti ki...lásd közvéleménykutatások..,.én a véleményemet írtam le, ami életszerűbb,ha nyitottan jársz az utcákon, bármerre európában...
Menőmanó
Minden ötödik ember, vagyis tízből kettő van a kilépés mellett. Azoknak a nagyrésze pedig a kevésbé iskolázott, könnyen befolyásolható rétegből tevődik össze.

Honnan is ismerős ez a történet?
Pusztai
tele vannak ruszki kémekkel, vajh mé??
Szegény Dzsoni és Árnika
Ezt az sem hiszi el, aki leírta!
Oda is a faszszopó szélsőjobbos Szabadság Párt engedte be őket!
Szegény Dzsoni és Árnika
Vasárnap van, baszd meg! Azt hittem hogy még csütörtök.
Szeretnél egy szociopata elméjébe belépni?
Itt a lehetőség - utána "szabadon" távozhatsz !

Hallgassunk zenét: www.youtube.com/watch?v=Z4ClrFos7sc
simmering73
@Géza: 6:15 A te sötét, buta fejedben.
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: ja te jobban tudod, olyan vagy mint a Lézer Jankó, meg a Századvég és többi szélhámos! =((
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: nemnem...ne szobából oszd az okosságot, járj emberek között, aztán tájékoztass hol örülnek a betelepített csürhének...nem kell messzire menned, csak ahová a puhos filippínókat hozott, és ők még egy fokkal jobbak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.