Ma háborús tervezés zajlik Brüsszelben, munkacsoportok dolgoznak azon, hogyan tudna a NATO részt venni az orosz-ukrán háborúban – mondta Orbán

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
pedig putyin már fegyverszünetet5 kötne
KisTehen
@Dr. Proktor: ukrajna már megállította őket ... nem tűnt fel?
verőce21
Soros adna is hitelt Brüsszelnek, hogy háborúzzon...!
Őrnagy
@Dr. Proktor: 12.57
Ez nem válasz, hanem a válasz helyett egy ügyetlen mellébeszélés!
Melyik hamis történelemtanítást kellene második világháború előtti eseményekkel kapcsolatban alaposabban tanulmányoznom a tények helyett? A valós történelemtanítás már az I. vh után úgy szólt, hogy az I. vh. utáni béke (ami a győztes békediktátuma) nem más, mint a felkészülés a világ következő újrafelosztásáért való következő világháborúra! És ugyanezt tanították a II. vh. után is!
1945 május 8-án megkezdődött a felkészülés a világ területi újrafelosztásáért folytatott III. vh-ra! Az 1945-ös elképzeléseket egy kicsit átírta az atomfegyverek erőteljes felhalmozása, amely megváltoztatta a harcmodort, de egy pillanatig nem állt meg!
Yoda69
na ezt vajon honnan veszi orban? Csak nem a ruszkik sugtak meg neki? mert hogy orbant mar evek ota nem vonjak be a NATO es az Unio strategiai megbeszeleseibe. Pont azert mert mindenki tudja a taho gecirol hogy putyin porazan van.
Őrnagy
@KisTehen: 12.58
Putyin már 2014-ben és 2015-ben is békét akart, de a nyugat nem engedte meg Porosenkónak, hogy végrehajtsa a Minszki 1 és 2 békemegállapodásokat!
Putyin 2022-ben is békét kötött volna, de a nyugat azonnal reagált, Kijevbe küldte Boris Johnsont, és megtiltotta a Zenebohócnak, hogy elfogadja a béketervet, és abbahagyja az USA érdekből folyó háborút. Putyin most is békét kötne, de a több mint 2 év kikényszerített háborúzás miatt már csak a megvéltozott helyzethez igazodva, a 2022-es béketerv már okafogyottá vált.
A nyugat még mindig arra vár, hogy Oroszország összeomoljon, kapituláljon, és mindenhonnan kivonuljon, elzárva saját magát a Fekete tenger használatától!
Ez jól hangzana a nyugatnak és Ukrajnának is, de az oroszok sajna nem ennyire bolondok.
Minden propaganda kísérlet ellenére nem omlottak össze, nem fogytak ki a hadieszközeikből, és mint kiderült, még Putyin se szenved 15 olyan halálos betegségben amibe bele kellett volna naponta háromszor halnia, pedig ezt a sületlenséget az USA propaganda legalább fél évig folyamatosan tolta!
Ezzel szemben az az igazság, hogy Ukrajna már kifogyott a kellő alapossággal kiképzett katonai állományából, ezért a Brüsszeli műhelyekben akármennyire is tagadják komolyan spekulálnak az európai haderő beköldéséről ahiányzó ukrán haderőt pótolni. Először csak a háttér kiszolgáló egységekbe, majd fokozatosan a frontvonalba is. Ezért szeretnék bevezettetni a tagországokban a sorkatonai szolgálat visszaállítását!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.