Ha olyan szerencsések lehetünk, hogy eljutunk Svédország fővárosába, Stockholmba, akkor a következő látnivalókat semmiképpen se hagyjuk ki>>

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
Európa talán egyik legszebb fővárosa. Engem elbűvölt. A metróállomások mesébe illő barlangok. Virágok, vadlibák, minden nagyon szép:-)
noga
@Szonja: ezt nem is tudtam, bár azt tudom, hogy elég sok magyar él kint Svédországban
noga
@Evikati: az biztos, hogy hatalmas hangsúlyt fektetnek a környezet megóvására. Még az egyetemen az egyik svéd lektorunk mesélte, hogy pl. vannak olyan üzletek, ahová elviheted a kiürült lisztes, cukros dobozkádat (tartódat) és feltöltik, persze kerékpárral v. tömegközlekedéssel mennek el. Így is próbálják óvni a környezetet és a kidobott szemét mennyiségét csökkennteni.
Evikati
@noga: Ez fantasztikus! Másképp vannak kódolva, mint a magyarok:-) Nálunk ilyet elképzelni sem tudok. Szeretnék ott élni!
Evikati
@noga: Amikor mi ott jártunk nagyon kellemes, jó idő volt. Gondolom, hogy télen más a helyzet:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.