Rod Stewartot kifütyülte a közönség a németországi fellépésén. Az incidenst az előzte meg, hogy Volomidir Zelenszkij ukrán elnök arcképe jelent meg a kivetítőn, majd belekezdett az általa háborús dalnak nevezett Rhythm Of My Heart című nótába.

Rod Stewartot kifütyülték, amikor Volodimir Zelenszkij ukrán elnökről készült képeket mutatott egy németországi koncerten – írja a Sky News alapján az index.hu. A 79 éves Grammy-díjas brit énekes korábban már volt, hogy felszólalt az orosz–ukrán háborúval kapcsolatban. Legutóbb pénteken Lipcsében lépett fel.

Olyat kapott rajongóitól Rod Stewart a koncerten, amit nem tett zsebre – A kivetítőn mögötte, hirtelen Zelenszkij ukrán elnök jelent meg

Rod Stewartot kifütyülte a közönsége Németországban, mert mögötte a vetítőn Zelenszkij, ukrán elnök arcképe jelent meg a kivetítőn/MTI Fotó: Mohai Balázs

Mielőtt előadta volna 1991-es Rhythm Of My Heart című slágerét, Rod Stewart mögött kivetítették az ukrán zászlót a képernyőre. Ezután Volodimir Zelenszkij ukrán elnök képe is megjelent a vásznon. Az énekes ezt a dalt háborús dalnak nevezte, s Kijevnek szentelte a legutóbbi fellépésén.

A közzétett videókon látszik, hogy a tömeg gúnyolódik, amikor Rod Stewart tiszteleg az ukrán elnök előtt.

Az énekes 2022 óta rendszeresen, nyíltan elítéli Oroszországot, nemrég a Sky Newsnak adott interjújában „s…fejnek” nevezte Vlagyimir Putyin orosz elnököt.

A történteket után Rod Stewart nemsokára visszatér Németországba, a hamburgi Barclays Arénában ad először koncertet, ezt követően június 25-én Kölnben és június 28-án Münchenben lép fel.

Forrás: index.hu, Sky News

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.