Robert Fico szlovák államfő szerint hamarosan egy újabb politikus lesz támadás áldozata. Ficónak egy tucatnyi bizonyítéka van arra, hogy férfi, aki többször rálőtt, ellenzéki aktivista volt.

Csütörtökön feltöltött videójában a miniszterelnök arról beszélt, hogy véleménye szerint hamarosan újabb politikus lesz támadás áldozata – írja a mandiner.hu. Robert Fico, a Facebook-oldalára feltöltött videófelvételen azt állította, hogy „tucatnyi bizonyítéka van rá”, hogy a május 15-i kihelyezett kormányülés után többször is rálövő merénylő, Juraj Cintula, ellenzéki aktivista volt.

Robert Fico rejtélyesen csak annyit mondott: egy újabb merénylet készülődik egy politikus ellen

Robert Fico szerint újabb merénylet készülődik egy politikus ellen/Fotó: MTI/AP/TASR Slovakia/Jaroslav Novak

A miniszterelnök szerint az ellenzék kizárólag „gyűlöletet terjeszt”, emiatt felelőssé válnak a következő támadásért. A szlovák elnök nem pontosította a bizonyítékait, mint ahogy azt sem, hogy az ellenzék milyen konkrét kijelentéseket tett, amelyek a támadáshoz vezethetnének.

Robert Fico kritizálta a Progresszív Szlovákia (PS) pártot és az Szabadság és Szolidaritás (SaS) pártot, amiért bírálták a Szent Ciril és Metód napja alkalmából elmondott beszéde miatt. A kormányfő a rendezvényen kijelentette, hogy a

„progresszív ideológia rákként terjed”.

„Az ellenzék július 5-e után merénylethez hasonló cselekmények elkövetésére buzdítja aktivistáit. Nem kételkedem abban, hogy ezek a támadások be fognak következni”

– szögezte le az Új Szó szerint.

Forrás: mandiner.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Majdnem beledöglött a mocsok a megosztó, uszító politikájába mégsem tud leállni, csak fújja tovább. Az összes ilyen szemetet ki kellene vonni a politikából, Orbánnal az élen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
-majd én megkeverem a nyári umalmas klímát...ha nekem szar, legyen másnak is...
viccesvigságok
realitásnak volt alapja is bőven nem lehetett nagyon mást várni, az iskolás kölkek egymást meg a tanáraikat ? akkor hol a nevelési szint meg a tömeges fegyverviselési engedély ?
Géza
A libsi ellenzék ember alatti terrorista, gyilkos banda. Bizonyítottak.
Csizmás Kond
...tehát eltalálta csak nem konkretizálta hogy hol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.