Az ún. Beartooth Highway – Yellowstone Nemzeti Park és a Montana közötti autós túraútvonalat tartják Amerika egyik >>

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
noga
@ugyeugye: én szívesen kipróbálnám, ha pl. több napos a túra, akkor megállhatsz a nemzeti parkban, gyalogtúrázhatsz ott is.
Mi a családdal is rengeteg autós nyaralást szerveztünk. Akkor még kazettáról hallgattuk a zenét, rengeteget beszélgettünk közben.
ugyeugye
@noga: én mindig elalszom...

amúgy három nagy autós utam volt eddig, az egyik Dániába - egy éjszaka alvás Würtzburgban-, a másik Párizsba - szintén egy éjszaka Németországban-, a harmadik Hollandiába a férjemmel, ezt oda is és vissza is egyben lenyomtuk. Mi is beszélgettünk és nagyobb részt zenét hallgattunk, mert én elaludtam. Ha nem vezetek, alszom. Ez pihentet. De nyilván, mikor szép tájakon jár az ember, forog a feje, ahogy kell :D
Egyébként Floridába tervezünk repülős, autóbérléses utat, a malacinfluenzától függ, hogy tudunk-e idén menni.
noga
@ugyeugye: Florida jól hangzik!!
Dánia, ott voltam cserediák gimis koromban:) régi szép idők!
qxy
Szerintem induljunk el beadjuk a pót költségvetést az államnak aki elfogadja és tűz.Ja vannak medvék.Hogy hivják németűl a jegesmedvét? DERMEDVE.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.