Legalábbis a német nyelvű lapok egy része által sugallt kép szerint. A tendenciózusan balliberális sajtótermékek a Fidesz győzelme és a Jobbik előretörése kapcsán szabad teret engedtek fantáziájuknak.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ugyeugye
@berikora: mert túl jól hangzik.
Nézd meg a médiát - ritkán találkozhatsz körültekintekintő, a szó nemes értelmében vett pártatlan tájékoztatást.
Bízom benne, hogy egyszer kinövi ezt a gyermekbetegséget.
blaci
Fasizmus: Az olasz fascio szó latin eredete: fasces. Jelképe csomóba kötött rudak középen kalapács. Jelentése: egyesült néptömeg, amely együttes akarattal engedelmeskedik az állam tekintélyének, amely a törvény és a nemzeti élet rendfenntartásának a legfelsőbb forrása.

A fasizmus lényegében az antik Róma feltámasztása. Szimbólumokban, elnevezésekben is feleleveníti az antik Róma világát, mert új világot épít, illetve a régit megújítja.
lakatosbs
A cikkben idézett újságok német nyelven íródtak, a nemzetközi háttérhatalom megbízásából.
Vásárhelyi Mária, Konrád György, Esterházy Péter, Nádas Péter, Dalos György - mint források... "Szép" kis névsor...
Itt az az abszurd helytet áll elő, hogy nem a forrásba rondítanak bele, hanem a forrás rondít bele életünkbe.

Ez a dísztelen banda a leghírhedetten magyargyűlölő tevékenységet folytat valamiféle torz hivatástudattal, igyekeznek általános rossz hírünket kelteni a világban.

Ezek állítólag tanult emberek. Kérdésem hol tanultak? És mit?
Azért egyetemi végzettségükből legalább arra futnia kellene, hogy történelmi fogalmakkal egzaktul illik tisztában lenni és nem keverni azokat!
Ráadásul olyan mozgalomra, jelenségre, pártra használják a jelzős szerkezetet, amely eddig kimutathatóan nem tett semmi törvénysértőt, miközben lassan telítődnek a börtönök a kormány holdudvarához tartozókkal...

A "művelt" Európa képviselői meg ennek alapján ajvékolnak, sápítoznak.
Eszembe jut az a - megtörtént - történet, hoogy Bernard Showw az ünnepelt író a '30-as években a szovjet írószövetségvendége volt.
Megmutatták neki az országot és haza utazva sajtótájékoztatón közölte, hogy a Szovjetunió a haladó világ példaképe, a demokráciamintaállama.

Mellékesen ebben az évben halt legalább 6 000 000 ember éhen Ukrajnában, a sztálini mesterkedések folyományaként...

A tanulság: A magukat "értelmiséginek" tartók a legritkább esetben képesek reálisan megitélni azokat az eseményeket, jelenségeket amik a közvetlen környezetükben alakulnak ki.
MaxGraf
@blaci: Nagyon jó a meghatározás.A törvény és a nemzeti élet rendfenntartásának legfelsöbb forrása.Az ami nekünk hiányzik,hogy a hazánkban egy élhetö életet lehessen élni !
polivinilclorid
Szlovákia,Ausztria,Itália ,stb. most magyar ország van műsoron.Érzem a vörös félelem szagát!
démon
Akkor most megint a németek uszítanak,és ők hirdetik a pártatlanságot.Miért baj az ha egy nép élni akar,nem rabszolgának született,mert itt 50éve rabszolga sorsban tartják a népet,de az elmúlt 20év még mélyebbre taszította őket.Nem csoda hogy elegük van a hazug és tolvaj parlamenti képviselőkből.A rendszer váltás csak álom volt.
lakatosbs
@ojoco: Nem figyeltél!
Ezeket a rágalmazó cikkeket németül tudó, de nem német etnikumú firkászok követil el!
démon
lakatosbs.
Jó lenne ha el is olvasnád a cikket,és utána mondj véleményt.
lakatosbs
Erről, a riogatásról mást nem lehet mondani.

Csodálom, hogy a huhogók között még nem jelent meg a FAZ, meg Paul Lendvay.
Nem árt ha tudják, aki a történelem kerekét akarja megakasztani, annak a karját ennek a keréknek a küllőzete akár el is törheti.
Az öntudatra ébredő nemzeteknek ne holmi firkászok osszák az észt! Főleg úgy hogy ezeket a szellemi förmedvényeket a kitartóik szájíze szerint barkácsolják össze.
Talán inkább azon kellene elmélkedniük, hogy a nemzetállamok eszmeiségének reneszánsza miért kezd kialakulni a mindenen uralkodni vágyó, mindent ellenőrizni és megszabni akaró uniós doktrinával szemben?!
reallatas
@zia: /tegnap, 12.52/ Remek csattanós megállapítás, és ebbe minden benne van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.