A vadászgép pilótája és egy földön tartózkodó katona meghalt, egy másik pedig megsérült a tragédiában, mely ma 9 óra 10 perckor történt a Belgrádtól északkeletre fekvő Batajnica katonai repülőtér közelében.

Forrás: htka.hu
Feltöltő: Tcat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@Tcat: 3 gyerek ma nagyon szomorú :(

azt megfigyeltétek, hogy vannak időszakok, mikor utasszállítók, vadászrepülők potyognak le egymás után, aztán hosszú csend és újra? vagy csak én látom így?
Tcat
@ugyeugye: van abban valami amit írtál. Talán jobban a civil repülésben figyelhető meg, lévén a katonai repülésben gyakoribban a balesetek, bár ott is vannak kiugró időszakok valóban.

Az elmúlt 1-2 hónap páldául ilyen volt. Mondjuk most ezeknek egy nagyobb része a kétes karbantartású, amúgy is öreg indiai gépek közül került ki.
Dr.luigilongo60
MaxGraf!
Legközelebb olyanhoz szóljál hozzá, amihez egy kicsit is értesz.Ez itt nem a kurucinfó kluboldala.A fulcrum a Mig- 29 egyik típusa.Ez a gép meg ugye nem olasz.Persze ilyeneket a magadfajtáknál természetesen tolerálnak, csak nem a hozzáértőknél.Amennyiben valamiről halvány fingod sincs, inkább maradj csöndben.
Dr.luigilongo60
MaxGraf!

A teknika magyarul technika.Ha már ilyen nagy mélymagyar vagy, próbálj meg írni a magyar helyesírás szabályai szerint.Bár tudom ez neked magas mint törpének a levelesláda.
ugyeugye
@luigilongo60: figyu. tök jól elbeszélgettünk itt. ha csak böfögni jöttél, sztem nek MaxGraf-nak kellene elhúzni innen. ne itt kötözködj lécci - na!
marlin
A Fulcrum tényleg egy MIG 29-es!!
És amúgy sem jó ötlet vitatkozni olasz gépekről, egy olasz pártvezérrel!!
És ha már igaza van, akkor lehet úgy is, hogy nyúlnak a farzseb!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.