Szegedi Csanádot gárdista-ruhája miatt szerelőnek nézték, többen "leszólították".

Forrás: vg.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ugyeugye
ja persze, csak úgy szólítgatják le a parlament épületében a szerelőket, mert azok csak úgy szaladgálnak össze-vissza. ne etessenek már. messziről jött ember esete. csak aki ismerős arrafelé, az ezt a blablát nem veszi be. Deutsch-Für Tomi esti meséje. ugggyanmmmár!
MaxGraf
A Deutsch Tomit meg egy kivénhedt stricinek nézték.A Gönzös Kingát meg boszorkánynak,akinek ellopták a seprüjét.Èn meg ezt halottam.
gondolkodo
@ugyeugye: Folytatom a 18:12-tes bejegyzésem:
Próbáljad meg úgy lejáratni képviselő-társadat, hogy az Téged minősítsen!
ugyeugye
@gondolkodo: ez a hír nem hír. ez a hülyeség kategória.
szeretek veled beszélgetni, de keressünk más helyet erre. dolgoztam Brüsszelben, úgyhogy nem veszek be akármit. :)
innen én off. Jóéjt!
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@MaxGraf: remélem, hogy egy füllel hallottad, különben elég hülyén jön ki....igaz én is szoktam elütni dolgokat.....
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
Nem védve a Jobbikot, de hamár kritizálják Brüsszelben őket, legalább annyit tudjanak, hogy hogyan néznek ki! Már ha igaz a hír!
Dr.luigilongo60
Morvai Hisztikét meg a keleti tündérnek nézték, csak nem értették,miért jár állandóan a szája és miért lóg a dekoltázsáig a nyelve?
Én meg ezt hallottam.
antjud69
Aha...szóval az EU-ban a szerelők 'félkatonai nácira emlékeztető ruhában'szerelnek....Szerelő=technikus??....Hazugok gyülekezete...
rodeokutya
@ugyeugye: Ezt csak valami idióta veszi be.
...és mit kérdeztek tőle?De jó, hogy összefutunk itt az európai parlamentben meg tudná nézni a feleségem mosógépét?(és még külföldön is overált hordanak a szerelők,normális cégeknél logóval ellátva).

@antjud69: és már megint mindenki a munkájával foglalja el magát.Mi ez az EP?Valami divatház?Oda nem politikusok járnak?Ha jól tudom ök nem a ruhaiparin végeznek :)
Egyéb iránt senki mást nem érdekel ki miben jelenik meg.Ez csak fideszéknek bántja a szemét.
gesa
@luigilongo60: Morvai Hisztikének m int ahogyan te írod, pontosan annyit jár a szája, mint a ti Mohácsi Vész Viktóriátoknak. Csak elmondja amit akar. Nem biztos, hogy az uniformisban megjelenő jobbikos úgy fogja eláztatni az országát, mint ahogyan tette azt a modern ruhában Vikike. Nem a ruha teszi az embert, szokták mondani. Mohácsi is beöltözhetett volna a népének viseletében és mégsem hitték volna róla, hogy egy betévedt kolduló cigányasszony. Eddig még nem sikerült felülmúlnia senkinek magyar gyalázásban a a ti cigány Viktóriátokat!
marlin
@gesa: Tulajdonképp, avval akiről a cikkben szó van nem az a probléma, hogy nem a Brüsszeli úri divat szerint öltözik, (csak ne nevezze a lajbit "magyar népviseletnek") hanem úgy nézett ki "technikusként", mint anno. egy beszűkült homlokú párttitkár!!
lakatosbs
Műszaki ember vagyok, több mint fél életemet a műhelyek világában töltöttem le.
Schmidt elvti, meg Deutsch Tomi - főleg az utóbbi - kiviláglik az ostoba humorizálásukból - hogy az életükben még nem dolgoztak és műhely közelében nem voltak.
Ekkora marhaságot ugyanis csak az tud mondani, akinek csak víziói vannak a munka világáról!
Schmitt legalább eredményes sportoló volt, Deutsch viszont amióta a közéletben van, kizárólag közmegbotránkoztatást, meg közröhejt tud kiváltani, meg olyan mint a sváb mulatós nótabeli hajóskapitány: ...minden kikötőben otthagy egy - két gyereket, hollariii, hollahooo...

Szóval lassan leírva, hogy képesek legyenek felfogni: A munkaruhák színe régóta a kék - innen a neve: "kékruha" - a XIX. sz. vége óta az iparosok jelképe, jellegzetes viselete. (Az én kedvenc öltözékem is...)
Ezenkívül a szokásos színek: közép szürke, illetve a különféle cégek az ötvenes évek óta kedvelik az élénk színeket, meg a színkombinációkat, pl. a Betamax gyártmányú munkaruhák szürke-narancssárgák.
Nagy tisztaságot követelő munkahelyek: egészségügy, élelmiszeripar és ágazatai, elektronikai ipar, fejlett technológiák (pl. rakétagyártás, atomenergiaipar, fegyverkutatás-, stb. a fehér overall, vagy köpeny a domináns szín.

Fekete munkaruhájuk gyakorlatilag csak a katonai alakulatok műszaki személyzetének van-volt, főleg a harckocsizó alakulatoknál, ott pl. a német és az orosz harckocsizó katonák egyenruhája is a fekete volt a II. világháború alatt.
A polgári életben igen ritka, legjellegzetesebb megjelenése a derék kéményseprőknek van, ők valóban - a munkakörük koromszennyezettségéből adódóan fekete munkaruhában járnak és fekete ingben.
(Kíváncsi vagyok, mikor fogja kideríteni - a fentiekből kikövetkeztetve valamelyik hivatásos aggódó, született Tajgetosz-aspiráns, retardált elme, hogy a kémyényseprők öltözéke meg fasiszta jellegű, tehát betiltandó!!!)
Fekete még a bányászok díszegyenruhája is. (Ennek alapján az is betiltandó...)

Egy EU képviselőtől elvárható (lenne) hogy kissé tájékozottabb legyen a munka világáról, mert ezek után az emberben kétségek támadnak, hogy valóban fontos, a munkával kapcsolatos kérdésekben, vajon milyen színvonalú a tevékenységük?
gcsabi
@lakatosbs: Tompikának a munkával kapcsolatos víziói valószínüleg rémálmok, arról, hogy esetleg kapcsolatba kerülhet vele! :)
Egyébként ritka szánalmas cikk.
OKOS
Végül is a szerelők javítják ki az elfuserált tönkretett dolgokat.
lakatosbs
@OKOS: Ebben is igazad van, de DT azért nem kellene, hogy ott rondítsa az EU parlamentet!
Égkékfűzöld2x2négy
Ezek után igazán nem értem, miért rágtak be a szlovákok a szerelőruhától? Elromlott náluk nyelvtörőgép, és nem találnak szakembert? Be lehet jelentkezni Szegedi Csanádnál.
Most a svájci egyenruha vagy annak a hiánya a baj?
rodeokutya
@lakatosbs: Még ha náci egyenruhát mondott volna az is közelebb ál színben a valósághoz mint a szerelőruha.Pedig náci egyenruhához sem hasonlít ez a viselet.
gesa
@marlin: nekem aztán édesmindegy, hogy járnak dolgozni, mehetnek meztelenül is, de ne esztelenül. Nem azért delegálták őket, hogy egymást ócsárolják. Tévedés ne essék, nekem Morvai is erősen fogalmaz, az én szívemből nem szólnak az ő szavai. Azonban az sem tettszik ahogyan Deutsch Tompika égeti a magyar képviselőt.
marlin
@gesa: Nekem se, de én "demokrata" vagyok, és nem "vágyom" a Göncz Kingára sem!! :-)
(bár a Morvai és a Göncz meg is tud szólalni a Für veje meg nemigen!)
lakatosbs
@rodeokutya: Persze hogy nem!
A fekete egyenruha - amennyiben nem gyakorló volt (már leírtam, hogy a Hk-sok viselték) - hanem díszegyenruha gyanánt, akkor az a Waffen-SS illetőleg előtte az SS egyenruhája volt.
Ha valaki összehasonlítja őket, akkor annyira hasonlítanak egymásra, egy munkaruhával, mint Mátyás király fekete seregének egyenruhájával. Egy közös van bennük, a szín a fekete.
Nem, ez kifejezetten egy rosszindulatú kijelentés volt, mert sejtik, hogy a Jobbik nem fog ezen az eredményen megfenekleni.
MaxGraf
@OKOS: Nagyon jó a meglátásod! Amit eddig a sok divatosnak sem mondható megélhetési politikus az EU-ban meg sem mert emliteni Magyarország édekében azt majd most a "szerelök" helyreteszik.
lakatosbs
@MaxGraf: És remélem szakszerűen. Ezt a politikai Aquawrold-öt ideje feszámolni, a létrehozóival meg elszámolni!
marlin
"Szegedi Csanádot gárdista-ruhája miatt szerelőnek nézték, többen "leszólították".

Háát, ha "leszólították", akkor nézhették másnak is!! :-))
rodeokutya
@MaxGraf: Engem az sem érdekelne ha szerelő ruhában vagy otthonkában járnak csak a munkájukat végezzék ne úgy ahogy a léhűtő dakota viki és kolompárorbán.Attól hogy valaki az én pénzemen méregdrága öltönyben villog nem biztos hogy el is végzi a rá bízott feladatokat!
MaxGraf
@rodeokutya: Nem csináltak ezek ott az EU-ban eddig semmit,semmi értelmes,hasznos dolgot ami az ország javára lett volna.Most vagdalodznak,mindenbe belekötnek.(a magyar ember magyar ruhájába !) mert olyan képviselök jöttek a Jobbik szinében akik nem csak a fizetésükért járnak ki Brüsszelbe. Az a bajuk,hogy a Dr.Morvai Krisztina beszámolt 2006-ról amit ezek az ingyenélök 3-éve elsunnyogtak.Sok sikert a Jobbiknak,a képviselöiknek.Akinek pedig ez nem tetszik, az nem a magyar érdekek képviselöje és finoman szólva menjen a pics@ba.
gesa
@MaxGraf: sokadmagammal elküldtél a p.....ba, de hidd el nem úgyanaz harckészültségben lenni, mint harcolni a lövészárokban. A cigánykérdéssel sok embert megfogtatok, mert ez a kormány átlépett a problémán. A felelősségre vonásról kérdeznék. Kiket vonnátok felelőségre? Mi lenne az ítélt? A politika és maffia szoros összefonódásától nem féltek? Mert ezek nem fogják engedni, hogy valaki beleköpjön a levesükbe. Ha elkezdik a családaitokat fenyegetni, akkor is olyan elszántak lesztek? Bevallom ha én Jobbikos lennék és a családom biztonsága forogna kockán, nem szégyenlem kimondani :feladnám az elveimet és a szeretteimet választanám. Trianon. Fájdalmas történelmi esemény, de hogyan lehet megoldani úgy, hogy továbbra is békében éljünk a szomszédainkkal? A nacionalista érzelmek mindig erősen konfrontálódnak. Biztos, hogy mond jó dolgokat Morvai,de az arroganciája a kioktató stílusa miatt, olyan mintha máris elkövetné ugyanazt a hibát, mint általában a mostani politikusaink akiket pont ilyenekért nem kedvelünk. Nekem most minden párttal van problémám. Érzelem és gondolatvilágomnak egyik sem a tökéletes, így vagyok a Jobbikkal is, de azért még nem kívánhatod, hogy elhúzzak a p...be. Vagy igen?
MaxGraf
@gesa: Nem olvastad el,nem értetted amit leirtam. Azokról a képviselökröl van szó,akik 2004 óta ott ülnek tétlenül,szó nélkül. A magyar nép érdekében nem tettek semmit eddig,de most felébredtek és hatalmas ordibálással a saját népükbe, a magyar Jobbikosokba kötnek bele.Azok menjenek a pics@ba ha erre van szavuk,energiájuk.Mert eddig az elmúlt években csak a pénzt vették fel..
Nem neked és a te társaidnak szólt az elküldés a melegebb éghajlatra,hanem a semmittevöknek,az eddigi képviselöknek! Tetszik érteni?
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@MaxGraf: bocs. hogy közbeszólok, de amikor írtam néhány "magyaros" példát, akkor nem nagyon reagáltál rá......Olvass vissza......
Mimóza lelkem van, ezért engem ne küldj el sehova! Nincs pénzem gps-re, a " lasztminitet" meg még nem próbáltam.....
Moderátor
Kedves MaxGraf, a trágár hajlamú, kötekedő embereket a közösség érekében kirakjuk a Propellerről.

Légyszíves ennek ismeretében kommunikálj. Veszekedést szítasz, és ez ellentétes a Propeller céljaival. Ide a legtöbb ember azért jár, hogy beszélgessenek a napi hírek felett. Kérlek, tartsd ezt tiszteletben.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@gesa: teljesen egyetértek veled, de remélem ezért még nem kell csomagolnom...... És úgy látom, hogy a kicsit furcsa társadalmunk képes meglepetésekre: egy ma megjelent mérés alapján a megkérdezettek zöme a rendőrségtől (ld. a törvényes keretektől) várják a közbiztonságot, és "csak" 9% a MG-tól............Kár, hogy ezt fent még mindig nem akarják tisztességesen lereagálni, a robbantásoknál ragadnak le.....
MaxGraf
@Moderátor: Moderátor ùr. Ha utánna nézne hogy a luigilongo60 mikor,hogy és mint "molesztált" engem és többeket itt (kettö néven :marlin pl) akkor talán más lenne a kép Önnél,hogy most miért szakadt el nálam a cérna. De ha kitesz innen akkor sem fog leszakadni az ég. Buenos dias.
antjud69
Aki napi rendszerességgel olvassa a Propellert az látja hogy kik azok akik a veszekedést szítják........nem akarok személyeskedni,de nem MaxGraf....csak a vak nem látja.....
gesa
@MaxGraf: oké, értem és ebben egyet is értek veled.
mizo
Most ,hogy ez a szerelőruhás úr bekerült,-vagy kikerült?most jobb lesz?Ez a "tehetséges" úr nem megélhetési politikus?Ki garantálja?Először mutasson fel valami pozitivumot aztán majd beszélhetünk a fekete ruhájárol.Szerintem vagy nagyon okos és tudja ,hogy mit csinál,vagy a másik véglet.Én az utóbbira szavazok.Győzzön meg!
antjud69
@mizó mint konzervatív jobboldali........Scmidt,Szájer,Áder,Deutsch,Gál.Járóka,Glattfelder,Győri,Hankiss,Őry,Gyürk,Kósa,Schöpflin,SurjánMost ,hogy ez a szép Fideszes lista bekerült vagy kikerült?most jobb lesz?Ezek a a "tehetséges" úrak hölgyek nem megélhetési politikusok?Ki garantálja?Először mutasson fel valami pozitivumot aztán majd beszélhetünk..Szerintem vagy nagyon okosak és tudják,hogy mit csinálnak,vagy a másik véglet.Én az utóbbira szavazok.Győzzenek meg.....Arra már gondolni sem merek hogy Bokrosunk bajsza a "meggyőző,,,,,,,
marlin
@MaxGraf: Tudnál példát hozni, hogy én mikor kezdtelek téged molesztálni??
Gondolom, nem ÉN tehetek róla, hogyha elfogy a kannásbor nem tudod, miket írogatsz össze!!
Gondolom az sem lehet az ÉN hibám, hogy aki nem az általad és a magadfajták által betanult szlogeneket ismétli, az azonnal "rohadt kommunista, büdös zsidó, mocskos cigány lesz" ahelyett, hogy esetleg az aktuális témához megpróbálnál bármit hozzá szólni!! :-((
Sajnos ez van, és sajnos nem vagy egyedül a kritikátlan mocskolódásoddal, és még
egyszer megkérlek legalább egy példát hozzál be a fórumra amikor Én hozzád hasonlóan mocskolódtam volna az oldalon!!

Visszatérve a témához:
"Szerelőnek nézték Brüsszelben a Jobbik EP-képviselőjét "

Hát agysebésznek nem nézhették!! :-))
MaxGraf
@mizo: A Jobbik képviselöi által eddig (nagyon rövid idöszak !) elhangzott hozzászólások érdemben többet mondtak el a magyar problémákról mint az eddig eltelt idöszakban (2004-2009) az összes magyar vonatkozású felvetett téma. Várjuk meg,várjuk ki a végét,de ez már egy biztató kezdés.Ha az "ellenség" igy és ilyen pitiáner módon támad,(az öltözékbe való belekötözködés...) akkor ott már nekik valami gyanús.Vége a Brüsszeli üdülésnek,a Jobbik ébresztöt kiálltott.
MaxGraf
@marlin: Most ezen a néven jössz újra ide? Ùjra kezded a kötözködést? Nem nyugszol? Ki szól,szólt hozzád? Most nagyon finoman elmondom: felejtsél el! Most és mindörökre.luigilongo60-marlin.Napokig figyelembe sem vettelek,ma elküldtél engem személyesen a pics@ba. Erre lettél te és az én válaszom kitörölve.FELEJTS EL! Ha nem érted amit most ide leirtam és továbbra is kötözködsz,személyeskedsz velem olyan választ irok ide neked,hogy biztos nem teszed ki az ablakba disznek.Capito lui?
mizo
Remélem nem csak jósolsz!Bízom benne,hogy jövőbe látó vagy!
mizo
"antjud69"
De ők is megélhetési politikusok,ha nem is mind.Az országot ,legalábbis még nem adták el.Nem úgy mint a komcsik.Amit a Fidesz elért,azt a Gönc(és nem a Gönc papára gondolok)elcseszte .(és finoman fogalmaztam)
marlin
@MaxGraf: 18:47-es hozzászólásodba sunyi módon belekeverted a nick nevemet, erre próbáltam 20:55- kor magyarázatot kérni!! AZT NEM KAPTAM, pedig igazán egyszerű volt a kérdés!!:-((
21:09- kor írt csacsiságaidat szintén nem értem, viszont mentálhygénés problémákkal nem kívánok foglalkozni!!
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@mizo: korrekt: "Először mutasson fel valami pozitivumot aztán majd beszélhetünk a fekete ruhájárol.Szerintem vagy nagyon okos és tudja ,hogy mit csinál,vagy a másik véglet.Én az utóbbira szavazok.Győzzön meg! "

@MaxGraf: Lemaradtam! "elhangzott hozzászólások érdemben többet mondtak el a magyar problémákról mint az eddig eltelt idöszakban (2004-2009) az összes magyar vonatkozású felvetett téma. " Melyekre gondoltál konkrétan?

Adok valami témát, hogy ne kelljen mással foglalkoznod.......és a modi úr/hölgy is hátradölhessen.....
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@marlin: Nem vagyok moderátor, de hogy ne érje szó a ház elejét: RELAX! Már rég ismeritek egymás habitusát! Kelletek egymás lelki nyugalmához, mint éhezőnek a falat kenyér..............!
MaxGraf
@marlin: Nem nyugszol? Leirtam, felejts el!
MaxGraf
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Beszéljünk csak egy hozzászólásról a dr.Morvai Krisztina a 2006-os rendörterror-ról szóló beszámolója,az azt megörökitö CD nyilvánossá tétele.Tett ebben az ügyben eddig (2006-tól) valamelyik ott képviselöket prezentáló párt valamit is? Vagy az akkor nem a békésen hazafelé induló emberek ellen irányuló abszolút meg nem magyarázható támadás volt! Ès a Fidesz rajongójai voltak ott többségben!
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@MaxGraf: Oké! Igaz ez csak egy téma, de téma!

A felvetésed kapcsán érdemes egy határvonalat meghúzni! Ezt azért kell megtennünk ebben az országban hamar megkaphatja az ember az emblémát: hazaáruló!
Tehát hol húzódik meg a belügy határa? Mi számít "szennyesteregetésnek" és mi nem? Mit érdemes a külföld felé közvetíteni, és mit nem?
Pl. 2006-ban sokminden történt székes fővárosunkban! Képzeljük el MK elküldi az illetékeseknek a CD-t, majd a másik brüsszeli szobába elküldi a férje a terepjáró számláját, a harmadikba a szerencsétlen gyártásvezető adja le fotóit a 600e ft-os kis kiégett Mazdájáról, a negyedikbe érkezik a tapétázás ára arról az irodai falról, amelyre az ismerőseimnek hagytak üzenetet!.....

Na melyik számít a jogsérelem felmutatása, és melyik a hazaárulás kategóriája közé?
Mindezek ismeretében mondom: minden, mondom minden jogsértést ki kell vizsgálni ebben az országban! Mert azért azt el kell ismerni, hogy Brüsszel nem foglalkozik ilyenekkel! A párizsi eseményekkel sem foglalkozott- tudtommal!

De kérnélek: tényleg nem provokálok....csak a határokat és az értelmet keresem....
Volt még más hasonló témafelvetés, -olyan "magyaros"!?
marlin
A STÍLUS MAGA AZ EMBER tegnap, 22:20 – válasz erre

Nem értem!! Légyszíves mutass egy példát, ahol én megszólítottam!!
Ha neki az "olasszal" gondja van, akkor abból engem ki lehet hagyni!!
Ha pedig üldözési mániája van akkor el kell menni egy pszichiáterhez, és nem engem kell "kóstolgatni"!! Fenyegetni meg ismeretlenül ...., nickeket, ...."mélymagyar" szókincsel .... (az én "lelkem" rendben) ..... minek??? Nem az én stilusom!!
Egyébként én nyugodt vagyok!!! :-))
MaxGraf
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Volt.Balczó Zoltán.De az idö,az eltelt pár nap,hét az még kevés.Jó az irány ,ami reményre ad okot.De talán itt fejezzük be.Most különben is nyári szünet,szabadság van Brüsszelben.Az összel folytatódik.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@marlin: Kicsit pszichológia a dolog! A szócsatában lehet,hogy nem egyforma vehemenciával vettetek részt, de a vitához 2 ember kell. És úgy láttam : mindkettőtöknek van egója! Ez nem baj,de beléptem, hogy rám figyeljetek, nekem panaszkodjatok! Úgy nem lehetek hiteles,ha csak az egyiknek szólok: állj le! Sajna a moderátoroknak nincs személyes hangvételre lehetősége, ideje!

És Max a megmondhatója: voltam már vitában vele, így az a vád nem érhet, hogy elfogult lennék a javára!

@MaxGraf: azért térjünk majd még vissza erre a témára! Nem csitult a kiváncsiságom! Üdv.
antjud69
Az még rendben hogy politikai nézetek miatt néha az ember olyanokat mond ami nem szalonképes,de hogy valaki olyant ír hogy 'a kulcslyukon leskelődödik,miközben anyámmal....'nahát ehhez már rohadta nagy 'ego'kell.És ezt Marlin nem csak nálam sütötte el....Én sem fenyegetőzöm.....!!!
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@antjud69: Elnézésedet kérem, de -gondolom- az ominózus, idézett mondatot ugye nem ide írta(?) be Marlin, mert nem találtam......Így még gondolkodni sem érdemes,hogy kinek van igaza.......
antjud69
Tévedsz,az ominózus mondatot ide írta be Marlin,csak törölték...meg azt is amit én írtam neki,azóta nem tartom érdemesnek semminemű vitára.......
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@antjud69: Így érthető miért nem találtam.....Szegény modi csak kapkodhatja a fejét.......

Talán ha úgy fognák fel, mint én, akkor nem esnének így egymásnak! Én ugyanis nem hiszek az anonimitásban, megaztán a szüleim megengedték nekem a különszobát.........
marlin
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Én is elnézésed kérem, és lezártnak tekintem a "cirkuszt".
Antjud igazat írt, valóban volt hasonló hangvételű "pengeváltásunk", és nem védekezés, csak magyarárzatként, az is úgy kezdődött, hogy ő "bekóstolt" én válaszoltam!!
Természetesen egyetlen népnemzetimélymagyartól sem tűröm - válasz nélkül - , hogy az általuk használt kifejezésekkel próbáljon velem szemben operálni!!
Antjud pl. az általa említett válaszomat megelőzően lebuzizott, és valami hasonlót írt, hogy az óndó folyott a nadrágomból, stb ( nem szószerinti az "idézet"!!
Még egyszer elnézést, de én nem kezdegettem eddig sem a személyeskedést, ha viszont "bekostól" valamelyik természetesen válaszolok!!
furfang
És akkor mi van, ha szerelőnek nézték? De csak kiderült, hogy nem az!
antjud69
Marlin,na kamuzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
antjud69
Se nem buziztam,főleg nem o....ztam,maximum levörösöztelek,lebunkóztalak nem mélymagyarságból,és nem véletlenül,és nem én kezdtem..Eddig 2 hozzászólásom lett törölve egyik amiben dádát ígértem neked.,a másik egy Kuruc.infos hír...vissza lehet keresni..Ha észrevetted volna nem vettem fel veled a kesztyűt azóta mert aki ilyeneket ír anyámról egyrészt "azzal nem társalogni"szoktam....másrészt meg felesleges szócséplés....Pá,és ezek után is felejts el,én is azt teszem
Moderátor
Kedveseim, kéretik abbahagyni a marakodást, innentől ami nem szorosan a témához kapcsolódik, törlésre kerül. A személyes vitáitokat intézzétek máshol, köszönjük.
antjud69
"Kedvesem" részemről befejeztem már,csak kikívánkozott már belőlem..
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
Akkor -lezárva az előzőket- beszéljünk arról, hogy az EU-ban mire emlékeztet egy ilyen ruha? Mo-on tudjuk mire emlékeztet: lakatosbs erről írt! De az EU-ban? Villanyszerelő, vasutas? Kicsit sántít!

A másik: mindenki tisztában van azzal, hogy mire van a z eu parlament? Bemegy Szegedi Csanád úr, talán még ketten, ilyen ruhában 700 emberrel szemben........
Szegény Maxot is gyötröm a "magyaros" kérdésekkel! Ő próbált is válaszolni, de nála sem jött le, hogy ezt a testületet nem a nemzeti alapokra találták ki! A (határontúli) magyarokkal huszonegynéhány magyar képviselő majd legyűr 700-at! Hát ez illúzió! Még megpróbálni is...Eszmei (ideológiai) alapokra találták ki az egész rendszert! Nem magyarként, hanem konzervatívként, liberálisként, szocdemként, zöldként, lilaként kell meggyőzni az embereket és találni elegendő szavazatot! Ez lehet, hogy nem tetszik, de ilyen az EU.
És szerintem lehetne rosszabb is( bár jobb is).

És ezért van kicsi sansza az "egyenruhának"! Ideológiailag olyanokkal kellene szövetkezniük- hogy eredményt érjenek el-, akiket szintén leginkább csak a saját nemzeti érdekük mozgatja.... Ez antagónia! Ezzel 51%-ot egy kérdésben nem fognak elérni, vagy meghazuttolják magukat! De ki kezdje? Éljen az alkupolitika?
MaxGraf
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Ha nem nemzeti alapokra,a nemzetek közös együttélésére találták ki az EU-t akkor mire? Arra,hogy a nemzetek beleolvadjanak valami nagy közös masszába,ami szintelen és szagtalan...?! Akkor mi ez az Unió? Mert az Unió jelentése az egy közösség, az európai nemzetek közössége.Vagy ez az EU csak egy takaródzás és valami teljesen más húzodik meg a háttérben?Ez volt a Balczó András felszólalásának a lényege.
Aki a saját népének ruhájában jelenik meg ott, az értésre adja a saját hovatartozását,a nemzetéhez való ragaszkodást. Különben akár meddig vitázunk mi itt egy biztos,az EU-n kivül is van élet...söt ! Mi magyarok mennyit fizetünk be pl.és mennyi pénz jön vissza Magyarországra? Ùgye erröl nem szól sehol sem a fáma !
MaxGraf
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Elnézést Balczó Zoltánt akartam irni.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@MaxGraf: Az EU-t nem nemzeti alapokra helyezték le, hanem gazdaságira!!!!Nem az európai nemzetek közössége! Te most az ENSZ-ről írtál! Európában a XVIII.(!!!!!!!!) század óta igyekeztek politikai, katonai együttműködéseket kialakítani! Soha nem jött össze! Csak a gazdasági együttműködést lehetett kialakítani az '50-es évektől...Tehát nem nemzetek feletti, hanem gazdasági együttműködés! Ezért van az, hogy minden tagország nyelve hivatalos nyelve az EU-nak, ezért tart el az EU több mint 25000 fordítót Brüsszelben, és szólalhat fel bármelyik Jobbikos, vagy nem Jobbikos akár magyarul is!
Ha valaki ezt nem tudja, vagy erre kérdez rá, annak az alapoknál kell kezdenie!!!
AZ egész a Montánuniónál kezdődött, a Római Szerződésen keresztül a Maastrichti Szerződésig! A gazdasági együttműködésen túl csak egy dolgot tisztáztak le pontosan: mindent megtesznek a nemzeti kultúrák felolvadása, eltünése ellen, fenttarta a nemzeti sokszínüséget!

A pénzről: lenne annyi húszezresem most itt a zsebemben, amenyi körforgalmat megépítettek hazánkban 2004-óta eus pénzből......
A kérdéses adatoknak utána nézhetsz, én is megteszem, de tuti, hogy nem vagyunk negatív befizetők! Talán rossz site-okat dobott ki a google!

Én sokszor azon gondolkodom, hogy a német gazdaság meddig bírja, hogy fél EU-t megfinanszírozza!

Az EU Montsquieu elvén működik: " Előbb vagyok ember, és csak utána francia!"
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@MaxGraf: "Magyarország a 2004-es csatlakozás óta csaknem 3200 milliárd forint európai uniós forráshoz jutott, miközben 1100 milliárd forintot fizetett be a közös büdzsébe - " HVG,2009.április


rodeokutya
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: És ebből a 3200 milliárd forintból mennyi vándorolt magánzsebbe hány pályázatból lopták ki a pénzt?Tehát jobban oda kéne figyelni az EU-s pénzekre ahelyett, hogy Csanád ruháját mustrálnánk.Azért nem érdemes az EU-ba menni, hogy magyarországi divatról vagy "nem" divatról beszélgessünk.
MaxGraf
@rodeokutya: Helyes.Igazad van.Különben nem tudom,hogy a stilus honnan veszi ezeket a számokat,De ha ez igaz lenne (mármint a bevétel onnan az UE-ból nekünk..) akkor hol az a pénz? Mert a többezer körforgalmon kivül nem sok látszatja van!Ajánlanám megnézni Erdélyt,hogy ott mi épült fel az elmúlt években! Meg nálunk a Megyeri hid ami költségeiben világrekord.De a kisvállakozókat pedig "elfelejtették" kifizetni..
MaxGraf
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: A HVG is azt irta! Na nekem ott (HVG) pedig vannak kemény fenntartásaim! Meg fogom szerezni a vélhetöleg pontos,hivatalos adatokat és visszatérünk akkor erre a témára.Most pedig úgy mint az EU, elmegyünk szabira. A politikától. Vamos a la playa.Buenos dias.
rodeokutya
@MaxGraf: Az ilyen kivitelezéseket mint a megyeri híd nekem ne említsd mert kinyílik a bicska a zsebemben.A törvény az oka, hogy egyáltalán ilyen előfordulhat, hogy pont a kivitelezőt nem fizetik ki azt a pénz amit felvettek az építkezésre a fővállalkozók!Börtönbe az összes csalóval!Jog érvényesítésre esélye sincs a kisvállalkozónak!PL:Li-bajnai.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@rodeokutya: nem ez volt a kérdés! Most maszatolsz!bocs!
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@MaxGraf: az Erdélyben épültek java még saját (román) pénzből épültek, nem európaiból! ( egyébként - 3 év...)

A második: az Európai Bizottság és a számvevők adatai között francia, vagy angol nyelven hamarabb megtalálható, ha a HVG ( nem tom miért) nem tetszik...

A harmadik: szívből kivánok kellemes szabit, politikától, gondoktól menteset! Adios!
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@rodeokutya: Abban igazad van, hogy ocsmány dolog a közpénz privatizálása!Sajnos azonban teljesen tiszta rendszer nincs! Még Kínában sem, ahol a korrupcióért, sikkasztásért azonnal kötél jár! Még ott is lopnak! Így csak egy megoldás van erre a problémára: az , hogy nyílvánossságra kerülnek a dolgok és szankcionálják!
Nos szerintem, most ez működik: tele van a média a botrányokkal, Kádárnál ilyet nem igazán olvasgathattál volna.....Kicsit furcsa, de igaz! Attól, hogy nem olvasol róla mindig is volt és lesz(sajnos) is ilyen, akkor az már előrelépés, ha lehet róla beszélni! Most nem a kormányt dicsérem, hanem a demokráciát, a médiát( azért még van hova fejlődnie oknyomozásból), az ügyészséget, mert hallunk ezekről az "ügyekről".............
rodeokutya
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Nem maszatolok, az nyers igazságot vetítem eléd!Ez része a valóságnak és nem kéne véka alá rejteni.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@rodeokutya: amikor túrós palacsintát akarok enni, akkor nem a mazsola előállításának a praktikáin merengek......! Az egy másik téma, arról is lehet egyébkénz beszélni, mint ahogy külön reflektáltam is rá....
A. téma
B. téma, ennyi!
És akkor nem vezetjük el a témát a sarkvidék irányában, mint ahogy ezt ezen a fórumon is oly sokszor megtesszük......
MaxGraf
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Mielött még elmegyek.Sok a hosszúlére engedett duma itt. Vagy nemzetiek vagyunk és kiállunk a magyarságunk mellett,vagy világpolgárok akkor pedig nyomás oda ahol ez divik, és ne foglalkozzunk egy ilyen kis nép problémájával. Tudod: sok dumának sok az alja. A duma helyett tettekre van szükség.

Szebb jövöt a magyar nemzetnek.
A jövönket nem az EU,csak mi tudjuk formálni..
Röhög a kis német liberális (FDP-s) tüdö mikor a Dr.Morvai Krisztina a parlamentben elöad.
Na ennyibe néz minket a nagy EU-s bürokrácia.

Egy megalkuvó,gyáva népnek nincs,ill.nemsokára nem lesz hazája.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@MaxGraf: bocs, de miért kellene az Eu-val ellentétesnek lennie a magyar érekekkel- és fordítva......? Egyszerűen nem tudom elképzelni, miért kell azt gondolni, hogy az egész EU a magyarság elveszejtésére van....
Valóban sok a duma, ezért a rigmusok helyett írj le nekem az előzőekre példákat!!! Mert még ilyet nem írtál, csak feltételeztél.......

Szebb holnapot! A jövő elvont, tehát nekem "semmitmondó" fogalom! A holnap a mai nap utáni, tehát konkrét!
rodeokutya
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Kezdesz pilledni.Tényleg rádfér a pihenés!Irány nyaralni és utánna megbeszéljük.Kellemes pihenést.
Ha kérhetném ne a balatonra mert sokan vagyunk és a sok túristától már rosszul vagyok.Várom az őszt amikor minden megint elcsendesül.
Köszömöm
kamazuka
Szerelőnek nézték,jól látták.
Hiszen úgy brüsszelben,mint itthon ez a csapat lesz majd akik megjavítják a közhangulatot nemde?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.