Skócia Belgiumnál kétszer nagyobb, és mindössze kb. 370 ezer ember él ezen a viszonylag nagy területen.

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szonja
Skócia már egy ideje piszkálja a fantáziámat. Ha tehetem egyszer biztos elmegyek megnézni a Highland Games-t!
ugyeugye
@noga: érdekes, teljesenlefelejtettem, h mekkora a területe. Biztos ott is zöld minden a sok csapadék miatt. És tiszta a levegő. mondjuk azt az angolt, amit ők beszélnek, én nem értem... :)))
noga
@ugyeugye: hát igen, nem egyszerű megérteni őket. A múlt héten éppen egy stand up comedy-t néztünk az ír tv-ben, ahol volt egy skót vendégkomikus, nagyon kellett figyelnünk, hogy megértsük. Csak úgy "ropogtatják az r-eket":))
Tcat
"Skócia Belgiumnál kétszer nagyobb, és mindössze kb. 370 ezer ember él ezen a viszonylag nagy területen. Zárójelben megjegyzem, hogy a szarvaspopuláció nagyobb, mint a skótoké a Skót-felföldön."

Teljesen megfelelő népsűrűség!! :)

A Skót Felföld az én fantáziámat is szokta piszkálni, elsősorban outdoor tevékenység szempontjából. Konkrétan hosszútávú gyalogtúrák lennének ezek.
noga
@Tcat: itt Írországban is nagyon mennek az ún. waking tour-ok, pl. Írország nyugati részén. Egy a lényeg, meleg-vízhatlan ruha mindig legyen kéznél, mert bármikor eshet.

"Teljesen megfelelő népsűrűség!! :)"
Ezzel teljesen egyetértek, nem szenved az ember a szomszédjától, max. a szél süvít!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.