Robert Fico kormányfőnek és Ján Slotának, a nemzetiek vezérének képébe néhány magyar nacionalista már a cipőjét is beletörölheti.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
Hát meg is érdemelné valós életbe is! - nem csak gúny képpen a lábtörlőbe!
MaxGraf
Ès hányszor törölte már a Ficó verbálisan a lábát a magyarokba? Ahogy beüvöltözünk az erdöbe úgy visszhangzik vissza...tetszik tudni Ficó és Slota uraknak nem nevezhetö valakik?
szabosa
... nekem is kell egy ilyen kültéri lábtörlő télire! :))
Báááár az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy anno mi kezdtük a balhét mert ezekkel a népekkel "békében" éltünk több mint 1000 éven át.
A pontos dátumot és az illetékes nevét sem tudom sajnos de a mi nemzetvezetőink törölték el a nemzetiségi, több nyelvű parlamentet. Igaz csak itt korlátoztuk a nyelvhasználatot de ezek szerint szomszédainkat érzékenyen érintette, felfújták jó nagyra, ezen nőtt fel több nemzedék és most itt tartunk, utálnak minket. :)))
- amilyen az adjon isten, olyan lesz a fogadj isten! - ellenére annak, hogy nem ez a megoldás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.