Pszichológusok kutatási eredményei.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
A 39 millsec (0,039 másodperc) alulról közelíti a négy század másodpercet. Ennyi idő alatt mit lehet kimondani?
gondolkodo
@Renrol: Szerintem - minden tiszteletem a pszichológusoké, mert ők jobban tudják, mit érzek, mint én [szerintük] - mérni nem, csak jólfizető állásban kutatni!
Szrintem nem én vagyok egyedül, aki ránézve órájára és hirtelen más megkérdi, mennyi az idő, nem tudja megmondani. Magamnak tudom, másnak nem tudom kimondani.
Hogy egyértelmű legyek: valaki észreveszi, hogy megnéztem az órámat, megkérdi mennyi az idő, nem tudok rá válaszolni, ismét rá kell néznem órámra.
Ennek árnyékában a cikkben leírottakat egyáltalán nem hiszem el! Ez, az általuk megadott idő mindenre kevés! -szerintem.
Diamont Frost
@gondolkodó
Igen "egy "dolog felfogni v.mit, --- a másik dolog ,hogy szavakkal meg kell fogalmazni.
Gyorsabb szemmel olvasni, mint hangosan, de sz,tem is mérhetelenül kevés az a 39 millsec :).
gondolkodo
@Renrol: Az én szememben a logika Minden Tudományo Istennője, a matematika Azok Anyja. Ezért aztán azt, ha valaki magyarázza, mit érzek én, mit kéne éreznem és milyen a lelkivilágom, ráadásul ezt ismeretségünk első órájában már határozottan tudja, nem tartom tudományos módszernek. Sokaknak hasznos, de nem tudományos. Nos, ez a pszichológiáról alkotott véleményem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.