Nyolc évvel ezelőtt nem csak New Yorkot, nem csak Amerikát, az egész világot sokkolta a látvány, amint utasszállító repülőgépek csapódnak a World Trade Center ikertornyaiba, majd a Pentagon épületébe.

Feltöltő: barben
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barben
Kocsiban ültem, mikor jöttek a hírek, de valóban az emberen végigfutott a hideg, hogy ilyen egyáltalán megtörténhet. Rá pontosan hat hónappal, 2002. március 11-én pedig jött a madridi vonatrobbantás.
Diamont Frost
Nem szokásom a Tv állomásokat "lapozgatni",....... de azon a napon valami megmagyarázhatatlan késztetés hatására,elkezdtem keresgetni a csatornák között.
Egyszercsak a CNN adása jött be.,egyenes adásban az egyik égő tornyot mutatta , komment nélkül.---- Nem értettem a látottakat ,
Aztán "képbe került" a másik gép is, ami az épület sarkát találta el.
Eleinte azt hittem, oltani jött, csak baleset érte.-----Akkor szólalt meg a szpiker, és szörnyülködve tudósított, hogy mi történik ezekben a percekben. Sirni kezdtem,amikor
megértettem amikor kibogarásztam a mondandójából a lényeget . Megrázó élmény volt egyenes adásban követni az eseményeket...... A hazai TV-ben csak órákkal később lmutatták be az első képeket.
----Azóta is sokszor elgondolkodom, hogy mi volt az az ismeretlen erő , ami a csatornák váltogatására késztetett

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.