A szervezet egy transzparenst kifogásol, melyet a Ferencváros és az MTK örökrangadóján tartottak a magasba.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vakvillám
Mazsihisz---a legutolsó izraili--magyar foci találkozón--nálatok Izraelben lobogtatták zászlaitokat, annak ellenére hogy tiltva van---vagy nektek lehet-?--mé nem hallottuk akkor hangotokat?.És ne sulyozzatok--szabályszegéseken míg ti is be nem tartjátok!
Meine Ehre heisst Treue
Ezek is tengernek képzelik magukat?!
Csatáry Lászlót magyar igazságszolgáltatás nem ítélte el, nem bizonyította bűnösségét.
Ártatlanság vélelme, tetszik ismerni, mazsihisziapiszi!
Másképpen fogalmazva: egy dolog valamit tudni és egy másik dolog bizonyítani. Ami nincs bizonyítva, az a jog nyelvében nem létezik.
És mielőtt valaki pampogna: semmi jelentősége annak, hogy anno Csehszlovákiában jogi eljárás alá vonták. Itt, Magyarországon nem volt elítélve és nem is lesz.
palika
Ezt a mocskosságot, felháborodnak? mire föl ,mert kitalálták, hogy, bűnös, ki nem szarja le, mit gondolnak, vagy mondanak...hagyják már Magyarországot és az embereket békében élni...jó hogy meg nem mondják, hogy mit együnk, jövőre kötelezően bevezettetik majd a kóser kaját is...
Hellcat
Akkor háborodjon fel de rohadt nagy kussban, mert a zsidók dolgain aztán 5x jobban fel lehetne háborodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.