U21-es válogatottunk magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott Szarajevóban, ezzel megszerezte a harmadik helyet Eb-selejtező csoportjában.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Érdekes dolog ez, míg fiatalok, tudnak focizni! Mi az oka annak, hogy felnőtt korukra lebénulnak? Itt van valahol a kutya elásva...
dzurinda
@Cicamama55: Azért ez ilyen formában túlzás, ugyanez a csapat Albánia hasonló korú csapata ellen égett itthon 2-0-ra. A csoportban harmadikok lettek, messze a spanyolok és osztrákok mögött, egy kicsivel megelőzve a bosnyákokat és az albánokat.
Cicamama55
Na azért nem hurráztam én sem, de a felnőtt válogatotthoz képest azért a fiatal focistáink valamelyik csoportja szinte minden évben szépen szerepel. A kis eredmény is eredmény, tehát van mire építeni.
Yoda69
@Cicamama55: Mire nagykorba ernek korrumpalodnak. Csakugy mint legtobb politikusunk. Ez az oka a gyalazatos teljesitmenynek a fociban, es az orszag gazdasagaban egyarant.
Cicamama55
@Yoda69: Van olyan aki igen, de mind biztosan nem. Ha rajtam múlna, az tuti, hogy befagyasztanám az ő bértáblájukat is, természetesen az edzőkét is, s igenis teljesítmény függővé tenném a díjazásukat! Majd akkor lenne miért hajtani nekik! A tehetségese hozná az eredményeket, aki meg csak "megélhetési labdarúgó", elmenne tanulni, vagy termelni, végső esetleg munka nélküli segélyre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.