Az elnök szerint egyszerre dönthetnének a 2024-es és a 2028-as olimpia helyszínéről. Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint a szervezet rendkívüli közgyűlése történelmi esély előtt áll: kedden megadhatja a lehetőséget arra, hogy szeptemberi kongresszusa egyszerre döntsön a 2024-es és a 2028-as olimpia helyszínéről.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Történelmi lehetőség?

Hát bizonyos szempontokból van benne valami

Nem tudom, hogy mennyire valós, de „Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint a szervezet rendkívüli közgyűlése történelmi esély előtt áll: kedden megadhatja a lehetőséget arra, hogy szeptemberi kongresszusa egyszerre döntsön a 2024-es és a 2028-as olimpia helyszínéről”.
Nos a dolog úgy áll, hogy „mindhárom érintett fél, Párizs, Los Angeles és a NOB számára kedvező helyzet alakulhat ki”, azzal hogy az előbbi kapná 24-et, az amcsik 28-at és a NOB is ments lenne egy csomó gondtól.
S ha úgy nézzük ez valóban egy történelmi lehetőség. Én úgy vélem, hogy számunkra is az, hiszen kaptunk kb. 8 évet arra, hogy megszabaduljunk ettől a bagázstól, akik már az előkészítések és a vizes VB kapcsán bemutatták, hogy képesek milliárdok tucatjait eltűntetni szinte érdemi nyom nélkül! =))
Equus
még arról is dönteni kellene, h erre a cirkuszra mi szüksége van az emberiségnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.