Organikus stílusban épült meg a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia új sportcsarnoka, amely Makovecz Imre építész hagyatékát viszi tovább. Az épület kívül és belül is nagyon látványos, fából készült boltíves szerkezetek díszítik, vezető tervezője pedig Makovecz Imre tanítványa, Dobrosi Tamás volt.

Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
shikari, durbincs két jóbarát Romániából, akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából befolyt pénz:
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó, talán Mo.-ról kapja a nyugdíját?
shikari, durbincs két jó barát romániából, ahova dől a magyar emberek pénze orbán és felesége által, miközben itthon még a hajlkéktalanokat is üldözik
Ismerős?
Ez a fasz –te vagy? - írta folyamatosan
Czibor32:
Szalay27
Czibor32
Czibor45
Szalai30
szalai28
szalai27
szalai331
szalai1976
Cieranna
Sándor31
Marigrina
Bővült a lista:
frszalai33
33-Itt találszz meeztelen lanyok i tt vaan a var0sodban : My.Su/Lanyok
Haha!
csipetke
Ez pont annyira hiányzott,mint mókusnak az erdőtűz.Egymásba érnek az ilyen-olyan sportcsarnokok,stadionok,ami nem lenne baj,ha minden más rendben lenne.Orbán veri a nyálát a sport miatt,de ő maga nem mutat példát.Pont olyan magas,mint amilyen széles 1. 60 X 1. 60-as gombóc
nevemnick
@Commenter: 19:18 nálunk is van, mi használjuk... ha van épület ami a céljának nem felel meg... tudnék róla órákat mesélni.
papa.49
@menekült: Mivel jártam már párszor Romániában ismerem ezeket a ,,borzadályokat,, a román 7 főút ami Brassn keresztül elmegy Bukarestig végig találsz mellette ilyen ,,viskókat,, ...
Gauntlet
Azt az eget már! És még írják hogy nő a Fidesz népszerűsége!
Clavigo
Ha bukik a Zsirmore,,,saját kezüleg kell elhordatni vele azt a szutykot,,a Vályog quarter pottyantós rötyije mögé,,,ahonnan indult ez a telibesz@rt Búvárruha...( Soros György pénzével,segítségével.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.