A férfi válogatott 12-11-re legyőzte az olasz csapatot az Európa Kupa elődöntőjében. A magyar férfi vízilabda-válogatott 12-11-re legyőzte az olasz csapatot az Európa Kupa Zágrábban zajló nyolcas döntőjének szombati elődöntőjében. Märcz Tamás együttese ezzel biztosította helyét a júniusi, belgrádi világliga-szuperdöntőben, melynek győztese elsőként szerez kvótát a jövő évi tokiói olimpiára.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A költővel kérdezzük:

„Régi dicsőségünk, hol késel a éji homályban? ”

Mottó:
Hajdanában úgy kezdtük a jósolgatásokat
ilyentájt: A kard, esetleg mindkettő, az öttusa
és persze a polós-srácok!

Egy tegnap késő esti hír szerint: „A magyar férfi vízilabda-válogatott 12-11-re legyőzte az olasz csapatot az Európa Kupa Zágrábban zajló nyolcas döntőjének szombati elődöntőjében.”. Aminek persze örülni kell, mert az olaszok szinte mindig nagy ellenfelek voltak és ma is azok.
Azonban a hír második része az már szomorú – habár sajnos egyre jellemzőbb – tény: „ezzel biztosította helyét a júniusi, belgrádi világliga-szuperdöntőben, melynek győztese kvótát szerez a jövő évi tokiói olimpiára”!
Egykor ha nem mi nyertük az olimpiát akkor búskomorrá váltunk! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.