Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igazán frappánsra sikerült cím

Maga a cikk sem rossz, kifejezetten jól szemlélteti a nagyságrendeket is

A napokban került a hírekbe, hogy „Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain világbajnok szélsője a világ legértékesebb futballistája. A 21 éves játékos a Sporttanulmányok Nemzetközi Központjának (CIES) közleménye szerint 259,2 millió eurót ér,”. Az index.hu szerzőjének az a pajzán ötlete támadt, hogy ezt a durván 90 milliárdot elhelyezi a hazai nagyszámok palettáján. Ráadásul látványos grafikonokkal. Az ötlet remek, s tényleg csak a teljesség igénye miatt talán az úszó VB és a Puskás sem ártott volna.
Azonban a cím, az tökéletesre sikerült. „Hányszor vehetnénk meg ….” –így kezdődik. S ez az elsőre kicsit furán hangzó felvetés – hisz miért is kellene többször megvenni??? – belegondolva igencsak releváns, a mai matyar rögvalóságot igencsak jellemző. Valahogy – konform módon a szokásokkal – hányszor lehetne a vételárat elszámolni!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.