Tudta meg a Telex.

Már decemberben megállapodott Orbán Viktor miniszterelnök új sportügyi főtanácsadójával, Schmidt Ádámmal, aki januártól már munkába is állt – minderről a Telex írt. 

Ő lesz Orbán Viktor sportügyi főmuftija januártól

Fotó: NLC

Schmidt felesége a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Kovács Katalin. A korábbi köztársasági elnök Schmitt Pállal nincs rokonságban. 2009-ben a Magyar Olimpiai Bizottság jogi igazgatója volt, két év múlva távozott, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) jogásza volt 2010-től, majd 2011-től a szövetség minősítő bizottságának elnöke. 2008 óta működik saját ügyvédi irodája, a Testnevelési Egyetemen is tanított.

A Telex forrásai úgy jellemezték őt, mint aki nem pártvonalon kapta megbízatását, hanem a szakmaisága juttatta el a tisztségbe, mert a sport teljes spektrumára rálátása van. Nem szeret szerepelni, de nagy munkabírású.

Itt lehet elolvasni a teljes cikket!

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
végre fussa viktornak egy tanácsadóra! :) pedíg már azt hittem,hogy tanácstalan marad...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ja kérem, most tényleg nem csak a tompora, de Tempora mutantur is klappol

A HVG.hu érdekes összeállítása ártunk és qurmányunk színe változásáról, pontosabban annak néhány releváns momentumáról

A portál „Farkas Zoltán: Memóriapróba” című írása nem csak érdekes, de jó példája a szelektív memóriáknak is. Itt és most a válság és önkormányzatiság valamint a Fidesz pandémia kapcsolatára mutat rá.
Egyben példát mutat arra, hogy milyen csalóka – főleg, ha direkt teszik – az emberi emlékezet. Néha egyenesen betegesnek tartják azt, ha az ember nem felejt el bizonyos – egyébként igencsak tanulságos – eseteket!
Nekem külön tetszik – lévén összefoglalóról van szó – az idézet a 70éves Fischer Iván cikkből: „Az én 70 éves tapasztalatom még nem elég ahhoz, hogy megértsem, mitől borul el időnként az emberek agya, és mitől józanodnak ki.”!
Ami akkor is egy zseniális gondolat, ha le kell szögezzem, hogy:
egyfelől; nem csak úgy valamitől elborul, hanem igencsak tudatosan elborítják az emberek agyát,
ami pedig a kijózanodást illeti, kiváló a szóhasználat, mint ismert az alkoholisták igazából sohasem gyógyulnak meg! =))
sgl
@RonaGyuri: "ami pedig a kijózanodást illeti, kiváló a szóhasználat, mint ismert az alkoholisták igazából sohasem gyógyulnak meg! =))"
..
Ahogy a rákbetegek sem, csak max tünetmentesek lesznek.
Folyamatos orvosi ellenőrzés kell megelőzés, kiújúlás okán!
TollerBela
Kicsit gyanus ! Az én feleségemnek nem akart még iskolát felépíteni és eltartani a magyar állam egy festői, budapesti szigeten !
ómió
"Főmufti"? Ezen a téren Karigeri utolérhetetlen!
kereső
Na még ez is! Nem elég habony, rogán,megy az Idősügyi Tanács??
balos
@RonaGyuri: Ezt az alkoholizmust én most a fideSS szekér tolóira értem!Olyanok,mint a trumpisták!Hülyének nézik őket és erre még büszkék is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.