A zártkapus döntést tartalmazó hírre hamar reagált az MLSZ, amely támogatásáról biztosította a nemzetközi szövetséget a rasszizmus elleni harcban, ugyanakkor méltánytalannak találta a kollektív büntetést.

"Egy hatvanezres stadionban jó hangulatot teremtő tömeget és a minden elvárható intézkedést végrehajtó rendező szövetséget ilyen súlyosan, kollektív módon büntetni nem igazságos és kontraproduktív lépés. A rasszizmus elleni fellépés szükségességét az MLSZ elismeri, támogatja, de az is jól látható, hogy az UEFA és a FIFA fegyelmi szabályzatai és döntései nem a valódi felelősöket büntetik, és a jelenlegi formájukban nem hatékonyak"

- írták a közleményükben.

Az MLSZ reakciója a FIFA büntetésére: "kollektív módon büntetni nem igazságos"

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Mint az korábban világossá vált, az Anglia elleni világbajnoki selejtező mérkőzés kapcsán a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zárt kapus büntetéssel sújtotta a magyar szövetséget (MLSZ).

Forrás: MLSZ

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@Pálinkás Pál: A rendőrnek nem kellett volna térdelni...egy fegyvertelen ember nyakán 9(!) percig!!!
Pálinkás Pál
@Emmersson71: a niggernek meg nem kellett volna ellenállnia...amerikában ennél sokkal kevesebbért lelőnek...
Emmersson71
@Pálinkás Pál: Az alkalmatlan rendőrnek - de még portásnak is! -, aki nem képes egy fegyvertelen embert megfékezni úgy, hogy fegyvere van és több bajtársa segíti! A már lefogott ember nyakán térdelt ez a féreg 9 percen át és így megölte!
Pálinkás Pál
@Emmersson71: no akkor menjünk sorjában...aki gyerekeknek drogot árul,az nem ember hanem egy féreg..annak a belét kéne kitépni,nem humánusan a nyakán térdelni csak...aztán..te innen qrvára tudod ki alkalmas az USA-ban rendőrnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.