Az apával jó viszonyt ápoló büntetőjogász szerint ez az ügy "egy kiváló család tragédiája".

A Magyar Úszó Szövetség már vizsgálja Szilágyi Liliána bántalmazási bejelentését, amit édesapja, dr. Szilágyi Zoltán ellen tett. A Magyar Úszó Szövetség Fellebbviteli Bizottságának elnökét, dr. Borbély Zoltánt kérdezte meg a Bors a várható fejleményekről.

Szilágyi Liliána apjának kollégája megtörte a csendet
Kép: Facebook

Borbély Zoltán arról is beszélt, hogy az ügyben semmiképpen nem bizonyító erejűek Liliána fotói.

Régi és jó kollegiális viszonyban vagyok dr. Szilágyi Zoltánnal, másrészt pedig újságíróként két hosszabb portréinterjút készítettem lányával, Liliánával. A testületi tagok a történteket a legaprólékosabban megvizsgálják. Többen érdeklődnek, Liliána ügye elévülhetett-e? Nos, erre válasz akkor születhet, ha pontosan tudható, mi történt édesapa és leánya között

- nyilatkozta a Borsnak Borbély és hozzátette, nem tilthatják meg Szilágyi munkáját a Stamina TK nevű úszóklubnál, mert nem fegyelmi vizsgálat folyik, ez egy ad hoc bizottság.

Mivel műteremben készült illusztrációk, profi fényképész termékének tűnnek, nem kezelhetők bizonyítékként. Közreadásuk célja a figyelemfelkeltés volt, ami sikerült is, ezt a kiemelt sajtóérdeklődés is mutatja

- nyilatkozta.

Azt is elmondta a lapnak, hogy elképzelhetetlennek tartja, hogy a jelen helyzetben Szilágyi Zoltán veszélyt jelentene a lányára, így semmi szükség arra, hogy hatósági védelmet kérjen.

Amúgy ez az ügy egy kiváló család tragédiája...

- szögezte le.

Forrás: Bors
Címlapkép: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Kiváló család? Ezek szerint nem olvasta a bíróság indoklását, Gerdát miért az anyához helyeték el a válás után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@human: Majd Gerda az apjával maradt, és most nagykorúként is vele él.
human
@Emmersson71: Persze, egy áldott ember aki soha nem manipulálna, zsarolna, tiltana el családtagjától senkit.

"A bíróság az elsőfokú döntést helyben hagyva az anyának, Gyarmati Eszternek ítélte oda az akkor még kiskorú Gerda felügyeleti jogát. Az indoklás úgy fogalmaz, hogy Szilágyi Zoltán és Gyarmati Eszter házassága a férfi durva, agresszív viselkedése miatt romlott meg, érzelmileg zsarolta, megfélemlítette feleségét, „zsarnokoskodott felette, a családjától, barátaitól eltiltotta.”

„Nem engedte dolgozni, az otthon elvégzett munkájával pedig állandóan elégedetlen volt. A felperes (Szilágyi Zoltán felesége – a szerk.) kezdetben igyekezett megfelelni az alperes elvárásainak, de idővel ebbe belefáradt.”
telex.hu/sport/2022/01/07/szilagyi-liliana-szilagyi-zoltan-valoper-birosag-szilagyi-gerda
Emmersson71
@human: Mondja a volt feleség. Hogy ezt mivel bizonyította, azt nem tudjuk. Most is "bemondásra" indul vizsgálat, áll fel bizottság.
Toller Béla
Igazi, bajkeverő ügyvédi hozzáállás. Amihez nem gratulálunk! Nem a fénykép a lényeg, nem a pasas jogállása,hanem az, hgy egy bestiális despota - vagy sem ! Liliánával szemben még nem hangzott el hiteles mondat !
human
@Emmersson71: De te most egy bíróság döntési képességét kérdőjelezed meg!
Emmersson71
@human: A bíróságok jól döntenek, de csak a "hozott anyagból" tudnak dolgozni. Ha 2 ember haragszik a harmadikra, akkor ellene vallanak. Sajnos, ezt sokan hitelesen tudják előadni. Nem hinném, hogy a 2 nő szaván kívül más bizonyította volna a vádjaikat!
Most is csak bizonyítatlan vádak vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2022. January 16., 12:00
Novak Djokovic: rendkívül csalódott vagyok
Itthon - 2022. January 16., 11:13
Lakástűzben meghalt egy ember Nyíregyházán
Itthon - 2022. January 16., 08:01
Szitáló ködbe fulladhat a hét utolsó napja