Az apával jó viszonyt ápoló büntetőjogász szerint ez az ügy "egy kiváló család tragédiája".

A Magyar Úszó Szövetség már vizsgálja Szilágyi Liliána bántalmazási bejelentését, amit édesapja, dr. Szilágyi Zoltán ellen tett. A Magyar Úszó Szövetség Fellebbviteli Bizottságának elnökét, dr. Borbély Zoltánt kérdezte meg a Bors a várható fejleményekről.

Szilágyi Liliána apjának kollégája megtörte a csendet
Kép: Facebook

Borbély Zoltán arról is beszélt, hogy az ügyben semmiképpen nem bizonyító erejűek Liliána fotói.

Régi és jó kollegiális viszonyban vagyok dr. Szilágyi Zoltánnal, másrészt pedig újságíróként két hosszabb portréinterjút készítettem lányával, Liliánával. A testületi tagok a történteket a legaprólékosabban megvizsgálják. Többen érdeklődnek, Liliána ügye elévülhetett-e? Nos, erre válasz akkor születhet, ha pontosan tudható, mi történt édesapa és leánya között

- nyilatkozta a Borsnak Borbély és hozzátette, nem tilthatják meg Szilágyi munkáját a Stamina TK nevű úszóklubnál, mert nem fegyelmi vizsgálat folyik, ez egy ad hoc bizottság.

Mivel műteremben készült illusztrációk, profi fényképész termékének tűnnek, nem kezelhetők bizonyítékként. Közreadásuk célja a figyelemfelkeltés volt, ami sikerült is, ezt a kiemelt sajtóérdeklődés is mutatja

- nyilatkozta.

Azt is elmondta a lapnak, hogy elképzelhetetlennek tartja, hogy a jelen helyzetben Szilágyi Zoltán veszélyt jelentene a lányára, így semmi szükség arra, hogy hatósági védelmet kérjen.

Amúgy ez az ügy egy kiváló család tragédiája...

- szögezte le.

Forrás: Bors
Címlapkép: Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Kiváló család? Ezek szerint nem olvasta a bíróság indoklását, Gerdát miért az anyához helyeték el a válás után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Azért az túlzás, hogy kiváló család...
rokker33
Ez a lilián kurva az apja kárára akar meggazdagodni! Gondolom nem sikerült sz apjának sikeres úszót faragni belőle és kicsinyes bosszúját most tölti ki rajta! Ilyenek a nők minden férfit tönkretesznek ,ha bűnös ha nem!Én nem hiszem el az egész sztori hazugság lehet...!!!
Csizmás Kond
@Horizont: ..kiválik a normalitásból...
human
Kiváló család? Ezek szerint nem olvasta a bíróság indoklását, Gerdát miért az anyához helyeték el a válás után.
magyar1
Baromagyú, hogy évülhetne el a gyerekkori szexuális bántalmazás? A gyerek nem mer beszélni erről csak felnőttkorában amikor tudatosul az ellen elkövetett bűntett és már biztos talajt érezhet a lába alatt.
De az ilyen bűnöző apáktól még mindig nincs biztonságban, legfeljebb ha megdöglik.
vacsi
"ez az ügy "egy kiváló család tragédiája"."
Így igaz! Borzasztó tragédia, ha valakinek ilyen gyereke van. Egy korábbi cikkből kiderült, hogy az apa nem akarta fedezni a nő további edzéseit, stb. Most így áll bosszút - és sokan benyalják...
Emmersson71
@human: Majd Gerda az apjával maradt, és most nagykorúként is vele él.
human
@Emmersson71: Persze, egy áldott ember aki soha nem manipulálna, zsarolna, tiltana el családtagjától senkit.

"A bíróság az elsőfokú döntést helyben hagyva az anyának, Gyarmati Eszternek ítélte oda az akkor még kiskorú Gerda felügyeleti jogát. Az indoklás úgy fogalmaz, hogy Szilágyi Zoltán és Gyarmati Eszter házassága a férfi durva, agresszív viselkedése miatt romlott meg, érzelmileg zsarolta, megfélemlítette feleségét, „zsarnokoskodott felette, a családjától, barátaitól eltiltotta.”

„Nem engedte dolgozni, az otthon elvégzett munkájával pedig állandóan elégedetlen volt. A felperes (Szilágyi Zoltán felesége – a szerk.) kezdetben igyekezett megfelelni az alperes elvárásainak, de idővel ebbe belefáradt.”
telex.hu/sport/2022/01/07/szilagyi-liliana-szilagyi-zoltan-valoper-birosag-szilagyi-gerda
Emmersson71
@human: Mondja a volt feleség. Hogy ezt mivel bizonyította, azt nem tudjuk. Most is "bemondásra" indul vizsgálat, áll fel bizottság.
Toller Béla
Igazi, bajkeverő ügyvédi hozzáállás. Amihez nem gratulálunk! Nem a fénykép a lényeg, nem a pasas jogállása,hanem az, hgy egy bestiális despota - vagy sem ! Liliánával szemben még nem hangzott el hiteles mondat !
human
@Emmersson71: De te most egy bíróság döntési képességét kérdőjelezed meg!
Emmersson71
@human: A bíróságok jól döntenek, de csak a "hozott anyagból" tudnak dolgozni. Ha 2 ember haragszik a harmadikra, akkor ellene vallanak. Sajnos, ezt sokan hitelesen tudják előadni. Nem hinném, hogy a 2 nő szaván kívül más bizonyította volna a vádjaikat!
Most is csak bizonyítatlan vádak vannak.
Sámannus
Megírta a borscs Így már érthetőbb.
Németh István
Nem egy aljas dolog mások, vagy akárki családi és magán életében vájkálni? De IGEN!!
AZONBAN, ha nyilvánosságra kerül egy közfelháborodást keltő ügy akkor valóban foglalkozni kell a témával! A Liliána esete is ez lenne? Ha igen, akkor hol van a hatóság, hogy kivizsgálja az ügyet, azt diszkréten kezelje, hol van a bírság, hogy mielőbb lezárja az ügyet ÉS VÉGÜL MEGNYUGTATÓ HELYZET REALIZÁLÓDJON! >> a magyar bíróság úgy szar ahogy és ahol van A Varga Juditnak sok dolga lesz rendbe tenni a bíróságokat - a választás után! Ugyan is! az nem meg, hogy rendre 3 évig is elhúzódnak az ügyek, még akár egy piti ügy is! Ez nem bíróság ami nálunk működik ez egy trágya-kupac; valami aljas érdek szervezet, leginkább a nemzet és kormányellenes feltöltöttséggel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.