Eldőlt Novak Djokovic ügye: a hússzoros Grand Slam-győztes szerb teniszező nem indulhat az év első nagy tornáján, az Australian Openen.

Novak Djokovic: rendkívül csalódott vagyok

Fotó: MTI/AP/Mark Baker

Djokovic, aki nincs beoltva a koronavírus elleni vakcinával, különengedélyt kapott a szervezőktől, mivel decemberben átesett a fertőzésen, de amikor megérkezett Ausztráliába, megvonták a vízumát. Később a bíróság a javára döntött, végül azonban Alex Hawke bevándorlásügyi miniszter érvénytelenítette a vízumát, és ez ellen hiába fellebbezett a teniszező jogi csapata.

„Rendkívül csalódott vagyok a bíróság döntése miatt, de természetesen tiszteletben tartom és együttműködőm a hatóságokkal az országból való távozásommal kapcsolatban.

Kényelmetlenül éreztem magam, amiért az elmúlt hetekben én voltam a középpontban, remélem most mindenki a versenyre, a játékra koncentrálhat. Mindenkinek a legjobbakat kívánom a tornára

– nyilatkozta Djokovic, hozzátéve, bízik benne, hogy hamarosan újra játszhat az Australian Openen.

A 34 éves Djokovic kilenc alkalommal nyerte meg az év első Grand Slam-tornáját (2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020, 2021), amivel rekordernek számít.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/AP/Mark Baker

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
...meg az ausztrál nép is rendkívül csalódott...
Eladott Ország
Talán együttműködő magatartással, kisebb "mellénnyel" indulhattál volna.
surdilloFUJT
Nem kellene ekkora pofával nekimenni mindennek,OLTASD BE MAGAD,A SZABÁLYOK,TÖRVÉNYEK MÉG EGY ILYEN NAGYKÉPÜ SPORTOLÓRA IS VONATKOZNAK!!!Így jártál,jobb,ha önvizsgálatot tartasz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.