A Lengyel Labdarúgó Szövetség az UEFA hozzájárulását kéri ahhoz, hogy az oroszok elleni világbajnoki pótselejtezős mérkőzését semleges pályán játszhassa le a lengyel válogatott – ezt Kamil Bortniczuk lengyel sport- és turisztikai miniszter jelentett be egy keddi rádióadásban.

Lengyelország nem akarja Oroszországban lejátszani a világbajnoki pótselejtező focimeccset

Fotó: MICHAELA REHLE / AFP

Bortniczuk szerint a csapat a jelenlegi katonai és politikai helyzetben nem repülhet Oroszországba.

Az orosz-lengyel európai pótselejtezőt március 24-én rendeznék Moszkvában. A meccs győztese öt nappal később a svéd-cseh összecsapás továbbjutójával mérkőzik a világbajnoki részvételért.

A világbajnokságot november 21. és december 18. között rendezik Katarban.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
Egy kis négybetűs dugasz Bortniczuk akarja megmondani a tutit, aki azonkívül, hogy egy II.-III. osztályú csapatban focizott, a sporthoz nem sok köze volt. Legjobb erre azért Boniek válasza, aki jelenleg az UEFA elnök-helyettese és nem mellesleg volt is valaki. ˝Komolytalan az a felszólítás, hogy Lengyelország bojkottálja a moszkvai rájátszást.˝
Eladott Ország
@TASzSz: ma, 10:31 ♦ Az EU-nak is fájni fog, de a nem túl acélos orosz gazdaságnak még inkább! Mi is szankcionálhatnánk az oroszokat Ukrajna miatt, már csak azért is, mert magyarok is élnek ott. Tudok egy nagyon jó szankciót: adjuk neki orbánt és a teljes fidesz apparátust a fidesz imádókkal együtt. Majd orbán ott is megkeveri nekik a szart, de legalább minket megkímélne, a rohadt bűnöző többgenerációs román cigány geci!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.