A felcsúti Pancho Arénában játssza hazai mérkőzéseit az izraeli labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozat novemberi játéknapjain.

Felcsúton játszik Izrael a románok ellen a Pancho Arénában

Fotó: Daniel MIHAILESCU / AFP

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának keddi híradása szerint 15-én Svájc, 18-án pedig Románia lesz az izraeliek ellenfele. A mérkőzések rendezője minden esetben az izraeli szövetség (IFA), mivel a találkozókon nézők is részt vehetnek, a jegyek értékesítését is az IFA intézi, ugyanakkor az MLSZ a mérkőzések zavartalan előkészítéséhez és lebonyolításához minden szakmai segítséget megad.

Az izraeli válogatott a palesztin-izraeli fegyveres konfliktus miatt nem játszhat hazai környezetben pályaválasztóként.

"A jelenlegi helyzetben az MLSZ számára nem volt kérdés, hogy az UEFA és az izraeli szövetség – illetve áttételesen az aktuális ellenfeleik – segítségére siet, és kérésükre felajánlja semleges helyszínként a magyarországi sportlétesítményeket, ezzel járulva hozzá, hogy a válogatott összecsapásokat meg tudják rendezni az előzetesen kijelölt versenyidőszakban" – áll az MLSZ beszámolójában.

Forrás: mti.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
És a meccsre minden jegy elkelt!!??
csak érdeklődöm!!
barátilag
J.L.
Pálinkás Pál
érdekes...izrael az EB-n...palesztína,szíria miért nincs a csoportban...? szomszédok...
balos
@Pálinkás Pál: maga ennyire hüje,vagy csak kostólgat?Netán ezért is felveszi az "aprópénzt"?Ja két említett szarkupac a sötét kelet képviselője is(hamász-heccbollah)
Yeromos
Nem igazán értem, hogy izrael mit keres az európai sport eseményeken. Még csak európai szomszédja sincs. Egy másik európai országtól veszi el az indulási lehetőséget.
namihami
És a Mi (nem, ŐK) Hazánk-féle pártvezetés és a tagság van kirendelve szurkolni! Mivel a stadion férőhelyeihez képest kevesen vannak, ezért fradista vendégszurkolók jelentkezését is várják!
Csizmás Kond
Most akkor hogy is van a demokratikus maszlag ???..háboruzó feleket nem engednek sportjátékokon résztvenni...vagy ez sem izráel sem amerika esetében nem érvényes ?
Yoda69
@Csizmás Kond: Rosszul tudod csizma. Csak az agresszor fel nem vehet reszt sportesemenyen. A megtamadott fel igen. Izraelt megtamadta egy terrorszervezet, es ezert vedekezo csapast mer a agresszorra.
Pálinkás Pál
@balos: vedd elő gyorsan a térképet...és a metéltek ugyanaz a népcsoport, semita...tán csak nem hanukát ünnepelsz karácsony helyett..?
SÍva
Azt a! Földrajz tanárom emlegetett valami tektonikus mozgásokat de nem vettem észre, hogy ez az ország időközben Európába került volna ez által. Régen volt és azóta nem néztem a térképet és lehet, hogy így van. Ja! Nem!
koszpeko
@Shikari: Mehetsz a szörös talpu fajtádnak drukkolni.
Nikolainak jó tanítványa voltál.
balos
@Pálinkás Pál: Anyád nem mondta,hogy zsidó is volt a geci családodba?Az hogy élsz azt nekik köszönd ne a muszkának!Volt 1 tatár járás ami után a zsidó kölcsönökből épült újra a király-segg!Aztán megint kiutálták a őket innen az ilyen fasztúrók!
balos
@Shikari: csicska! leszarom a focidat,mint magát,de mivel szereti a wcben is megteheti,hogy megeszi a nemzethy szarral együtt!
TASzSz
@sgl: Minőségileg jobb az MTK pálya!!!
balos
@Shikari: nyazsgem,minden ide kultúrhányásód után a gazdáddal együtt!
balos
@Shikari: nyazsgem turulbaszó!magácska,mint tömeggyilkos ajnározó muszka felszopó inkább a keresztyényseggeket ápolja a türkök seggítségével!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.