Az úszónő ügyvédje azt is elárulta, miért.

Lezárult a nyomozás Szilágyi Liliána apjának ügyébenMTI/Kovács Tamás

Keviczki István ügyvéd, az úszónő jogi képviselője a borsonline.hu-nak nyilatkozva elmondta:

A rendőrség lezárta a nyomozást, arra jutottak, hogy a szóban forgó, Szilágyi Liliána által elmondott cselekmények elévültek.

Mint ismert, Szilágyi Liliána, az egykori válogatott sportoló 2021 decemberében vádolta meg a nyilvánosság előtt édesapját testi, lelki és szexuális bántalmazással – emlékeztet a 444.hu. Liliána nem tett feljelentést, de a Fővárosi Törvényszék igen. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kapcsolati erőszak gyanújával indított nyomozást, ez most lezárult.

Az ügyben ugyanakkor egy becsületsértési per is indult: ezt Szilágyi Zoltán kezdeményezte, és továbbra is folytatódik. Lányának be kell bizonyítania, hogy az általa elmondottak megfelelnek a valóságnak.

Forrás: 444.hu, borsonline.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
@Csizmás Kond: Sokadszor mondom: ne kotyogj bele olyan dologba, amihez nem értesz!
Ez jog. Hidd el, a jogászok értenek hozzá! Jobban, mint te ;)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Sakk Matt: ...hogy ki mit nem ért arra élő példa mi kettőnk beszélgetése...én beszélek egyet te mondasz mást...azt kérdeztem vagy írtam, hogy ha már az apa fele megfogalmazott akárminek nincs létjogosultsága miért kell ő kezdje elölről a lányával ?... mi értelme hogy tovább basztassák egymást ?...mert szerintem az ilyen családi szarakodást csak mindenki megveti, bárkinek is van igaza.
csak úgy....
@Csizmás Kond: neked addíg semmi bajod nem lesz magaddal,míg egyszer nem döbbensz rá véletlenül a szinte már mérhetetlen idiotizmusodra és butaságodra!
rücsü41
A nyomozó hatóság döntésében csak egyet nem értek, még pedig azt hogy miért kellett erre a döntésre több hónapot várni?Az elévülés megállapítása egyszerű ügy, csak azt kell megnézni, hogy az ügyet elindító Sz.L mit állított, mikor történt az a cselekmény amelyre a vádat alapozzák, majd összevetik a törvényben foglalt elévülési idővel és azonnal megállapíthatják hogy elévült vagy nem az ügy.Ha erre nagyon sok hónap kellett , akkor mennyi idő kell Gyárfás Tamás ügyéhez , amely sokkal bonyolultabb ügynek látszik messziről is?
Sztyepospista
Csodálatos dolog ez az ELÉVÜLÉS. Előszedegetnek ügyeket 30 év után, perbe fogják miattuk az " elkövetöket " , lásd a francia szinész, Depardieau, a Berluskoni, stb. No, bizonyitgasson bármelyik fél is akármit, a rávetődött gyanút- azt nem lehet letöröln i. Mindenesetre a jó hirnév megsértéséhez ma már ennyi is elég. Amúgy meg... amikor kirobbant a dolog, nem tudta senki, hogy - hoppácska ! mintha elévült volna az évek alatt, ne foglalkozzunk vele ? Csakkérdezem...
NKF
Most ez lett a divat! Mindenkit zaklattak! Kb úgy 30 év után eszükbe jut,hogy a főnöke megfogta a
fenekét! Clinton férfiasan beismerte a cumiztatást és kész!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.