Nem volt eseménytelen a Baszk körverseny harmadik szakasza. Miután a nap szökését bő 40 kilométerrel a vége előtt utolérte a mezőny, Primož Roglič esett egy nagyot egy lejtmenetben, de hiába tartott két percig, mire megvizsgálták és újra kerékpárra ült, a mezőny bevárta az összetett éllovasát. Az utolsó kilométerhez közeledve egy tömegbukás történt, amiben Juan Ayuso esett nagyot.

Forrás: eurosport.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az emberi pofátlanságnak tényleg nincs határai

ROGLIC ÉS AYUSO IS NAGYOT ESETT A BASZK KÖRVERSENYEN

Nem volt eseménytelen a Baszk körverseny harmadik szakasza. Miután a nap szökését bő 40 kilométerrel a vége előtt utolérte a mezőny, Primož Roglič esett egy nagyot egy lejtmenetben, de hiába tartott két percig, mire megvizsgálták és újra kerékpárra ült, A MEZŐNY BEVÁRTA az összetett éllovasát. Az utolsó kilométerhez közeledve egy tömegbukás történt, amiben Juan Ayuso esett nagyot.
Így nem véletlenül ünnepelt
pbs.twimg.com/media/GKT22MIWkAAaaNk?format=jpg&name=small
maradt az élen.
Azonban:
a pofám leszakad; tegnap az ellenfelei - nagyon helyesen és sportszerűen - bevárták; majd volt pofája vigyorogva átvenni "The most combative rider per stage." díját is!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: azoknak, akik nem értenek a bringa-versenyekhez; ez persze úgy történt, hogy ő békésen tekergetett a belüket kidolgozó - vízhordói - társai mögött!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.