A Debrecen negyedik mérkőzésén is vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája E-csoportjában. A DVSC ezúttal a Fiorentina otthonában szenvedett 5–2-es vereséget. Ismét korán hátrányba került a magyar bajnok, ám Rudolf Gergely még az első félidőben egyenlített, így a szünetre egállal vonultak a csapatok. A második játékrészben aztán már nem kegyelmezett a firenzei gárda, a gyengén védekező DVSC kihagyásait négyszer is kihasználta, így Adamo Coulibaly találata csak szépségtapasznak volt jó.

Forrás: nemzetisport.hu
Feltöltő: norbit
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Sajnos. De hat az elozo meccsen is hany kihagyott helyzet volt, hazai palyan. A vedelem akkor is gyenge volt, de siman gyozhettek volna annyi kihagyott helyzettel, ha nem benazzak el. Szinte ziccerhelyzetek voltak. Lehet magyarazkodni, de elkurtak. Ennyi. A mostani visszavago mas teszta, nem itthon jatszottak. A neger gyereknek meg csak a feje mukodik, a laba nem nagyon, mint ahogy ezt mar bebizonyitotta az elozo meccsen is.
Alexandrosz
A mi "profi"játékosainknak az lenne a legjobb ha csak ide haza egymás ellen játszanának egyik hétvégén Liga mérkőzést közben BL.mérkőzést is össze hozhatnának pl.Debrecen - Röcsöge puszta így biztosítva lenne a siker,mert minegy,hogy ki nyer akkor is a mieink nyertek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.