A civillé lett Győzike, és családja életének újra részesei lehetünk. Áprilistól kamerák kereszttüzében a Gáspár család.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyuszicsibe
Remélem élőben közvetítik, ahogy a NAV végre számonkéri az egész Gáspár-hordát. Ebben az esetben - de csakis ebben - végignézem az első perctől az utolsóig popcornnal a kezemben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
Nem mindegy?
Szerencsére minden készüléken van kapcsoló gomb és egyelőre mi magunk dönthetjük el, hogy mikor mit nézünk, vagy mit nem.
Erről kezdve a dolog nem érdekel.
verum
@Horizont: - én inkább úgy fogalmaznék, az ajánlóban figyelmeztetnek, hogy mit ne nézz. :-)
papa.49
@verum: Nem volna baj ha óránként egyszer ,,figyelmeztetnének,, de átlag 10-15 percenként jön a figyelmeztetés))))))))))))
verum
@papa.49: - ritkán nézek TV-t. (jó sorozatbarát és filmes online weboldalak vannak) de ha igen, akkor reklámnál mindig leveszem a hangot és nem figyelek oda. Az életben maradás reflexe remekül kialakult nálam. :-)))
papa.49
@verum: Én akkor szoktam begurulni mikor valami olyat nézek ami érdekel, és átlag ennyi időnként adják az ostoba hülye reklámjaikat, meg a még ostobább ajánlókat)))))))))
verum
@papa.49: - ezért kellene áttérni filmes weboldalakra. Ott nincs reklám, viszont szinte minden filmet megnézhetsz, amit a TV-ben sugároznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.