Az almabor remekül működik a hagymalevesben, azonban sült csirke készítéséhez is használhatjuk. Őrületesen megbolondítja az unalmasnak tűnő sült húst. Almabor, más néven cider. Jellemzően almából, erjesztéssel készített, kellemes savanykás ízű, alkoholos ital, amit főleg Franciaországban, Finnországban, Észtországban, Németországban, Ausztriában és Angliában is készítenek.

Forrás: borsa.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
"Jellemzően almából, ..." - áruljátok el nekem tudatlannak, mi másból lehet még almabort csinálni?
bigyibogyo
@agika: abból lesz a tablettás almabor?:)
agika
@bigyibogyo: aha, abból meg a tablettás almaboros sült csirke !:)
Kakastoll
Azért megnézném, hogy a borban miként sül meg akármi is.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.